(SIDE2): Amerikanske The Killers står på scenen i Telenor Arena 1. mars.

Det opplyser Live Nation i en pressemelding.

« Las Vegas-bandet The Killers har det siste tiåret erobret verden. Med 15 millioner solgte album, tonnevis med priser i bagasjen og millioner på millioner med fans har bandet posisjonert seg som et av de mest innflytelsesrike rockebandene i nyere tid. Hvilke andre band har oppnådd like mange hits som The Killers det siste tiåret? Ingen.»

Bandet ble etablert i 2001, og slapp debutalbumet «Hot Fuss» i 2004, et album som inkluderte hits som «Somebody Told Me» og «Mr. Brightside». Til sammen har det blitt fire album, sist ut var battle Born som kom i september i år.

Bandet har vært i Norge tre ganger tidligere - sist da de gjorde intimkonserten i regi av P3 session og plateselskapet universal på Sentrum Scenen. Da lovet gitarist David Keuning at bandet snart skulle komme tilbake og spille for et større publikum.

- Vi kommer tilbake tidlig i starten av neste år. Jeg elsker Norge, og skulle ønske denne (P3-session, cirka 1200 i publikum, red.anm.) var større. Men ja, altså, jeg elsker Oslo og folket her. Det eneste jeg hater, er været dere har.

Billetter i salg tirsdag 23. oktober klokka 09:00.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!