Gå til sidens hovedinnhold

Står på scenen igjen

Rolling Stones klare for flere konserter.

(SIDE2): Rolling Stones har ikke stått på scenen som band på over fem år. Nå, som ledd av 50-års jubileumet som band, har de igjen funnet tid i timeplanen til å opptre for fansen.

Fire først
To konserter i Londons O2 Arena i slutten av november, og to show i New Jersey i USA i midten av desember, opplyser bandet på sine nettsider. Datoene ier henholdsvis 25. og 29 november og 13. og 15. desember.

- Beklager at dere har måttet vente, men nå er ventetiden over.Jeg har alltid sagt at det beste stedet for rock and roll er på scenen, og det samme gjelder for Stones. Jeg er sammen med Mick, Charlie og Ronnie og alt rocker. Ser dere veldig snart! sier Keith Richards.

Jubileum
Det er ikke det eneste som har skjedd på Rolling Stones-kanten om dagen. I forbindelse med at bandet feirer et halvt århundre, har de også sluppet en ny singel og biografier. Blant annet er det kommet en bildebiografi, der de fire selv har skrevet tekster til.

- Dette er historien vår om 50 fantastiske år. Vi begynte som et bluesband som spilte på klubber, for de senere år å fylle de største stadioner i verden med en type show vi aldri hadde drømt om at var mulig, skriver de fire selv om boken og bildene.

Ny turné?
Bandets nye singel Doom and Gloom har mottatt gode anmeldelser. 50-års jubileumet har sammenheng med bandets første konsert, den fant sted sommeren 1962 i London.

Mange regner med at de fire annonserte konsertene, som faller sammen med utgivelsen av samlealbumet Grrr! - som inneholder to nye låter - bare er en smakeprøve på hva som kommer senere. De fleste regner nemlig med at selve jubileumsturneen er utsatt til 2013, mye grunnet Richards sviktende helse.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED
Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken