Gå til sidens hovedinnhold

Èn norsk ting til felles

Hjelp fra Oslo-jente. Se video.

(SIDE2): I Norge har The Saturdays ennå ikke slått gjennom, men i hjemlandet er de britiske jentene større enn Pussycat Dolls.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Kvintetten, som består av Una Healy, Rochelle Wiseman, Vanessa White, Mollie King og Frankie Sandford har solgt over 150 000 eksemplarer av sin første plate «Chasing Lights», og er nå ute med oppfølgeren «Wordshaker», som i likhet med gulldebuten har med bidrag fra de norske brødrene Thomas og David Eriksen og Oslo-jenta Ina Wroldsen.

Sistnevnte har skrevet The Saturdays' nye singel «Ego», som slippes 4. januar via en stor lansering i hele England.

25-åringen forteller 730.no at hun setter pris på at den populære gruppen har valgt å satse på hennes sang.

- Som tittelen indikerer så handler sangen om store egoer. Jeg synes de har laget en veldig kul video, og jeg gleder meg til singelen kommer i salg. Det er gøy å høre den på radioen, for der har det vært for lite Wroldsen-låter om dagen, sier Wroldsen til 730.

Inas Steve Mac-produserte sang har fått en video hvor lørdagspikene kaster klærne og blir til sexy superhelter som parkerer en berømt, mannlig konkurrent og jekker ned hans store ego.

SE THE SATURDAYS' LEKRE VIDEO!

Den norske låtskriveren er også aktuell sammen med «X Factor-vinner» Leona Lewis via «My Hands» fra superstjernens nye album «Echo».

- Det er jo kjempegøy, og Leona har virkelig gjort låten til sin egen, med helt stjernevokal, sier Ina til 730.no.

Nordmannen startet selv sin musikkarriere som artist, og britens sang laget Ina for lenge siden.

- Det er en gammel låt jeg skrev om en old crush, men den ble for personlig til å kunne brukes, så jeg bare tok konseptet og skrev om låten.

HER SYNGER LEONA DEN NORSKE SANGEN!

Tidligere har Ina Wroldsen blant annet skrevet «Hush Hush; Hush Hush» for Nicole Scherzinger og hennes Pussycat Dolls, som fikk en video som ble lagt godt merke til.

Snutten starter med at den mørke Honolulu-piken ligger naken i badekaret, før hun reiser seg, slår ut det kreppa håret og står på rulleskøyer med pusekattdukkene, sammen med Carmen Electra og Perez Hilton.

SE NAKEN NICOLE SYNGE INAS SANG!

Kommentarer til denne saken