(SIDE2:) Artist og låtskriver Espen Lind, artist og tidligere Aqua-medlem Lene Nystrøm, rapper og musikkprodusent Tommy Tee og sanger og låtskriver Sondre Lerche blir årets mentorer i «The Voice», melder TV 2 søndag kveld.

Chris Medina, Lene Nystrøm og Hanne Sørvaag ble tidligere i helgen nevnt som de kommende mentorene i sangkonkurransen.

TV 2 ønsket ikke å kommentere kjendislisten før mandag.

- Årets mentorer for «The Voice» offentliggjøres i morgen. Før det bekrefter eller avkrefter vi ingenting, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2, til Side2.

Etter flere spekulasjoner avslører TV-kanalen likevel de nye mentorene. Det er kun Sondre Lerche som henger med fra fjorårets sesong. Med seg får han de erfarne artistene Lind, Nystrøm og Tommy Tee.

- Fantastisk mulighet
- Vi er veldig stolte over å ha fått fire så sterke, kompetente og erfarne mentorer til «The Voice»! Jeg er helt overbevist om at alle fire på hver deres måte har mye å bidra med i konseptet, at tv-seerne vil like dem, og at deltakerne vil ha mye å lære fra dem. For en fantastisk mulighet deltakerne vil få i år når de får samarbeide med størrelser av dette formatet. Nå må folk kjenne sin besøkelsestid, sier programdirektør i TV 2, Pil Gundelach Brandstrup til tv2.no.

«The Voice» er et sangtalent-konsept som ble sendt for første gang i Norge i fjor. Da ledet Hanne Sørvaag, Sondre Lerche, Yosef Wolde-Mariam og Magne Furuholmen programmet. Vinneren får en platekontrakt. I fjor var det Martin Halla fra Aurskog som stakk av med seieren og tittelen «Norges beste sangstemme.»

Han var Furuholmens artist.