Gå til sidens hovedinnhold

Gode søstre

Dyktige musikersøstre med hjerte og sjel i countrymusikken.

The Lovell Sisters Band
When Forever Rolls Around
2DefPig/Musikkoperatørene

Dette er en skive som ved første øyekast kan se ganske kjedelig og tam ut, og det må innrømmes at tanken på at dette kan bli en typisk cd som havner i billighylla på bensinstasjonen streifer meg. Men etter at den første låta har rullet på stereoanlegget blir det motsatte bevist.

The Lovell Sisters Band består av de tre søstrene Jessica 22 år (fele og vokal), Megan 19 år (slide/steelgitar og vokal) og Rebecca Lovell 17 år (mandolin og vokal). Med seg i bandet har de også to karer på kontrabass og rytmegitar – Andy Nall og Matt Wingate.

«When Forever Rolls Around» er faktisk to år gammel, men blir nå lansert i Europa.

De tre søstrene har spilt sammen i over ti år og sammen som dette bandet i nærmere fire år. Hjemme i USA har de etterhvert fått mer og mer annerkjennelse, spesielt etter å ha vunnet en prestisjetung talentkonkuranse i 2005. Debutalbumet kom rett etter dette og høstet bra respons og mange godord både fra publikum og kritikere.

Tror ikke annet vil skje denne gang. Søstrene lager vakker musikk og de håndterer disse instrumentne helt perfekt. The Lovell Sisters blander sin bluegrassmusikk med elementer som til tider også kan minne om irsk folkemusikk. De kunne vært barnebarna til Dolly Parton, døtrene til Dixie Chics og søskenbarna til alle i Riverdance, blandet sammen i en liten gryte, toppet med litt popkrydder.

Dette er musikk som jentene fremfører på sjarmerende måte. Det er folk/country på sitt beste.

«When Forever Rolls Around» er absolutt en skive som anbefales til cd-hylla.

The Lovell Sisters turnérer snart i Norge og ryktene sier at liveshowene er like bra, om ikke bedre, enn på bånd.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken