(SIDE2): Linda Cummings, enken etter Joey Ramone, har vist sin støtte til presidentkandidat John McCain.

Hun har også brukt navnet Linda Ramone, til tross for at det er fiktivt, offentlig.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

«Glad to See You Go»
Nå tar resten av Ramones avstand.

- Jeg har blitt informert om at Linda Cummings, i bruk av navnet «Ramone», nylig har deltatt i media sammen med Palin-familien og McCain for å hjelpe deres kampanje. Som president for Ramones Productions, og som bror av Joey Ramone, vil jeg gjøre det klart at Linda Cummings ikke representerer The Ramones' politiske syn, sier Mickey Leigh ifølge Music News.

Han legger til at den eneste sangen bandet, inkludert Joey Ramone, ville sunget på et republikansk kampanjearrangement ville vært «Glad to See You Go!».

- Baner vei for Obama
Tidligere gitarist i Ramones, Johnny Ramone, var kjent for å være en av de få i punkmiljøet med konservativt politisk syn. Han fikk mye oppmerksomhet da han ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame i 2002, og sa «God Bless President Bush, and God Bless America».

- Jeg tror at Johnny hadde et poeng, fortsetter Leigh.

- Hadde det ikke vært for Bush og måten han har taklet landet vårt på i 8 år tviler jeg på at så mange amerikanere, inkludert profilerte republikanere, nå ville stått bak Barack Obama. Så ja, «God bless George Bush» for å ha banet veien for Obama, avslutter han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!