Et samlet norsk pressekorps ga tidenes medieomtale til en boligannonse sist uke, da en naken kvinne dukket opp i en boligannonse til Privatmegleren.

BILDER: Her kan du se de bildene Privatmegleren ikke publiserte

«Sjekk den nakenglippen», skrev både Dagbladet og TV 2, mens Aftenposten valgte inngangen «- Damen har ikke noe i annonse å gjøre».

Det var selvsagt Privatmegleren som fikk på pungen for bildebruken, enkelte politikere raste på Twitter mens andre tok det med humor.

Men alle glemte fullstendig å stille det aller viktigste spørsmålet.

Hvem er dama, og hvor kan vi se mer?

Vel, de hyggelige folkene i Omag.no avslører fredag at det er glamourmodellen Thea Follestad(19) fra Gjøvik som er avbildet i boblebadet.

- Jeg var så opptatt at jeg ikke la merke til medieomtalen før jeg ble fortalt om det dagen etter, men syns jo bare det er veldig gøy å havne på forsiden av VG Nett. Og jeg har ingenting imot en ny nakentrend i de kjedelige boligannonsene - så lenge det er jeg som starter den, sier en fornøyd Thea til Omag.no.

Nettsiden avduker hvordan det noe uvanlige bildet havnet i Privatmeglerens arkiver.

- Vi gjorde en avtale med eieren at vi fikk bruke luksusleiligheten til fotografering av en Ukens Babe-modell. Til gjengjeld tok vi noen bilder for ham som han kunne benytte i boligannonsen, skriver redaktør Arne D. Skalmeraas.

Hvilke bilder som ble valgt ut og tilslutt tenkt brukt i annonsen, vet ikke Skalmeraas. Men ifølge Privatmegleren var det aldri meningen at bilder med nakne Thea skulle havne på meglerens nettside.

- Det var en teknisk glipp, sa megler Kåre Odne Olsen til flere medier da saken raste.

Selv om den offisielle stemningen i pressens omtale var negativ, tok flere i kommentarfeltene til orde for at dette umulig kunne være noe å hisse seg så opp over. Også eieren av leiligheten beklager overfor Onlinemagasinet skuffelsen mange opplevde da Thea ble sladdet ...

Likte du denne saken? Da kan vi anbefale disse også: