(SIDE2): Them Crooked Vultures, supergruppa bestående av ingen ringere enn Josh Homme fra Queens of the Stoneage, Dave Grohl fra Foo Fighters og Led Zeppelins John Paul Jones, begynner å bli mer enn bare et gledelig rykte.

Sjekk også: En våt rockedrøm

I studio
Bandet har nå lagt ut videoopptak fra studio på nettet (som du kan sjekke nederst i saken) og de har også spilt noen konserter.

Gruppa debuterte live i Chicago tidligere denne måneden, og spilte sin andre konsert på Melkweg i Amsterdam onsdag kveld. Det ryktes at de skal spille i England om kort tid, men så langt er ingen datoer bekreftet, melder nme.com.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

Biter av låta «Nobody Loves med and Neither do I» har allerede blitt sluppet på nett, og det er denne som også er å høre på videoklippet.

I tillegg til å se de tre spille inn musikk sammen og ellers slenge rundt i studio, kan man også registrere at de er store fan av Scrabble - i det minste av å skrive ord med brikkene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Flere år
Supergruppe-prosjektet ble nevnt for første gang av Grohl i et intervju med MOJO i 2005.

- Det neste prosjektet jeg prøver å få i gang involverer meg på trommer, Josh Homme på gitar og John Paul Jones på bass. Det er den neste plata. Det hadde ikke vært dårlig, sa han den gang.

Niks, det høres ganske så bra ut.

HTML EMBED