(SIDE2): I går skrev Side2 saken "Hun er tidenes vakreste norske kvinne", basert på en Yougov-undersøkelse blant 1000 nordmenn, initiert av hudpleie- og makeupmerket Artistry. Mona Grudt toppet listen, fulgt av Therese Johaug og Jenny Skavlan.

Helt siden saken ble lagt ut har engasjementet vært voldsomt! I skrivende stund har 11.546 personer vært inne å stemt på Side2, og stemmene tikker fremdeles inn.

Du kan stemme her.

Og Side2s lesere er i stor grad enig med meningsmålingen. Mona Grudt troner også blant leserne på topp med 22 prosent av stemmene. Therese Johaug og Jenny Skavlan følger hakk i hæl med 18 prosent hver.

Det største avviket er snowboarder Silje Norendal, som kom på niende plass på meningsmålingen. Side2-leserne vil ha henne på topp fire.

Men langt fra alle er enige. Det har strømmet på med mailer og meldinger fra lesere som er forarget over at deres favoritter er utelatt fra listen - alt fra andre kjendiskvinner til nabokoner, tanter og søstre.

Og hold dere fast! Snart skal vi kåre Norges kjekkeste mann også! Da blir det garantert enda mer å glede og ergre seg over. Følg med på Side2 framover!