Gå til sidens hovedinnhold

Thomas Holm tilbake for Vålerenga

NEDRE EIKER (vif.no): Etter mye skadeproblemer i vår, er endelig Thomas Holm tilbake på banen for Vålerengas A-lag i kveldens cupoppgjør mot Mjøndalen. Se Vålerengas lag her.

Vålerengas starter med dette laget (4-1-2-1-2): 30 Øyvind Bolthof - 13 Jarl André Storbæk, 20 Jørgen Horn, 24 Kjetil Wæhler, 3 Allan K. Jepsen - 4 Thomas Holm - 6 Freddy dos Santos, 19 Christian Grindheim - 7 Daniel Fredheim Holm - 18 Rune Lange, 10 Jan Derek Sørensen

Vålerenga uttalte før sesongen at de ønsker å spille cupfinale i år. Neste hinder på veien er 2.divisjonsklubben Mjøndalen på Nedre Eiker Stadion.

- Det er en viktig kamp for oss, og vi møter et godt 2.divisjonslag som er jobber, sliter og kriger. Det er noe av det bedre laget fra den divisjonen vi kunne møte, sier Myhre til vif.no.

- Allikevel skal det være nivåforskjell på lagene, og jeg forventer at vi ikke tar lett på kampen. Vi skal være et bedre lag enn Mjøndalen, og da må vi ut å vise det på onsdag.

Håper på gode opplevelser
Vålerenga har slitt med uttellingen så langt i sesongen, og i dag uttalte Daniel Fredheim Holm til Aftenposten at han håper kampen mot Mjøndalen kan hjelpe til med at det løsner.

- Dette kan være en kamp hvor vi kan få trent oss i kampsituasjon på å være gode. Da må vi være på tå hev fra dommeren blåser, og det forventer jeg at vi er. Får vi til det, har vi muligheten til å få til det vi har trent på, og helst score noen mål, sier han.

- Det er alltid godt å score mål, selv mot lag fra lavere divisjoner, og det er kanskje spesielt viktig i den fasen vi er i nå med årlig uttelling på sjansene våre. Vi håper vi får noen gode opplevelser mot Mjøndalen.

For kun tre år siden røyk Vålerenga ut i cupen mot 2.divisjonslaget Bærum, og Myhre forventer ingen reprise mot Mjøndalen.

- Vi har spilleren som har vært med på å ryke ut mot 2.divisjonslag tidligere, og jeg tror ikke det frister til gjentagelse.

- Alt handler om å opptre profesjonelt. Vi må gå ut å kvele kampen så tidlig som mulig, og det er målsetningen vår mot Mjøndalen, forklarer han.

Trenerteamet har ikke plukket ut laget som starter kampen. Helt sikkert er det at Ronny Johnsen ikke er med på grunn av hjernerystelse. Samtidig står Mohammed Fellah og Glenn Roberts over kampen.

- Mohammed og Glenn spilte tre kamper på seks dager for G19-landslaget forrige uke, og hadde rekruttkamp i går. De er også midt i en eksamensperiode med eksamen torsdag morgen, så i samråd med oss fikk de lov å prioritere det i morgen, forklarer Myhre.

Vålerenga tropp mot Mjøndalen: 1 Arni Gautur Arason, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 4 Thomas Holm, 5 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Sebastian Mila, 9 Jørgen Jalland, 10 Jan Derek Sørensen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 18 Rune Lange, 19 Christian Grindheim, 20 Jørgen Horn, 21 Alexander Mathisen, 24 Kjetil Wæhler, 31 Kristian Brix


Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren