Gå til sidens hovedinnhold

Se de sensuelle smykkene

Thomas Sabos nyeste kolleksjon er sensuell og full av lyst.

(SIDE2): Kjærligheten er tema i Thomas Sabos nyeste kolleksjon for høsten og vinteren 2008/2009. Smykkegiganten presenterer sine smykker som sensuelle, attråverdig og fulle av lyst. Smykkene er inspirert av tatoveringer.

SE ALLE SMYKKENE HER PÅ SIDE2

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den store, den ekte, den evige kjærligheten, men også den flammende, altoppslukende, stormende kjærligheten har her blitt et sentralt motiv, som gjenspeiler seg i utformingen av alle kolleksjonens bestanddeler.

Les om de seks forskjellige kolleksjonene her:

Hjertet med vinger
Hjertet med vinger er et tatoveringssymbol som er kjent og kjært over hele verden, og står for den flyktige kjærligheten, som det gjelder å holde fast ved med all makt. Det ligger altså kjærlighet i luften for Thomas Sabos høst og vinter - man må bare være klar til å fange den.

Space-roboten
Moteløver er allerede hektet på denne søte space-roboten, men nå har han også fått seg en venninne. Sammen svever de gjennom en funklende himmelhvelving av glamorøse stjerner.

It-girl smykkene
Highheels, flats, platåsåler og et lite eiffeltårn inviterer deg til kjærlighetens by, Paris.

Øst møter vest
Her kommer fargene sort med en anelse rødt til sin rett. Det som blinker og glitrer skal gi assosiasjoner til den kinesiske lakkunstens store epoke. Den gang begeistret den konger og keisere - og nå vil den kanskje begeistre motedronninger.

Artikkelen fortsetter under bildekarusellen

SE ALLE BILDENE HER:

768

Isprinsessen
Disse ekstra glamorøse smykkene skal skape en glitrende verden - og er for deg som vil være en strålende skapning.

Sterke farger
Thomas Sabos bringer farge med i spillet i denne kolleksjonen. Fargekonseptet går fra fargede enkeltsmykker til ekspressive, oppsiktsvekkende fargekombinasjoner; i høstskogens harmoniske fargetoner eller et muntert regn av farger.

Les mer om mote her:

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre