Tromøy (SIDE2): Turboneger-bassist Thomas Seltzer synes Hove har blitt en knallfin festival og sammenligner den med sin favoritt, Hultsfred i Sverige.

BILDER FRA FOTBALLKAMPEN NEDERST

- De ligner veldig på hverandre med skog og bademuligheter. Det er fint med sånne festivaler som ligger i skogen, sier han til Side2.

Bitter
Turbo-bassisten roser Hove til tross for at han har et noe anstrengt forhold til grunnlegger og musikksjef Toffen Gunnufsen.

- Ja, Toffen har vi et ambivalent forhold til.

Bakgrunnen for misnøyen stammer fra uttalelser Toffen kom med etter at han sluttet i Quartfestivalen i Kristiansand og startet opp Hove i fjor.

Utakknemlig
Musikksjefen uttalte at han aldri ville booke Turboneger igjen.

Seltzer mener Turboneger gjorde Toffen en stor tjeneste i 2003 da de på kort varsel steppet inn for Zwan som avlyste konserten sin.

- Vi var så snille og stille det ene året da en headliner ikke kunne komme, og så sier han etterpå at han ikke vil booke Turboneger igjen! Det er sånn typisk bitter sørlandsmentalitet. Nei, Toffen kan du få billig av meg.

Lå i kortene
Turboneger var en av fjorårets headlinere på første Quart uten Toffen i fjor. Han sier likevel han er glad for at Quart gikk konkurs i år og mener det har ligget i kortene en stund.

- Jeg skjønte det jo siste året da Egil i Bare Egil Band åpnet konserten med å si at «dette er den siste Quartfestivalen noensinne». Det var egentlig bare bra at de gikk konkurs.

Seltzer var kommet til Hove for å spille fotball. Under hele festivalen har diverse lag kjempet mot hverandre på festivalens sandfotballbane.

Jevn kamp
Torsdag ettermiddag var det duket for en siste kamp der turneringens beste spillere møtte kjendislaget Kryptonites med blant andre Harald Eia, Morten Ramm fra Manshow på TV2 og Thomas «Happy Tom» Seltzer fra Turboneger.

Kampen gikk til både ekstraomganger og straffekonk. Følg bildekarusellen under for å se resultatet.

BILDENE FRA KAMPEN:

356