Gå til sidens hovedinnhold

Ti måter å bli utstøtt fra jobben på

Følger du disse vanene vil trolig dine kollegaer hate deg.

(SIDE2): Kollegaer påvirker arbeidsdagen på mange ulike måter, trolig både positivt og negativt.

Her er ti eksempler på oppførsel som mest sannsynlig får de andre på kontoret til å mislike deg. Hvis du ikke vil bli utstøtt bør du legge fra deg disse uvanene:

1. Spis mat med påtrengende lukt.
Om du tilhører kategorien som spiser lunsj ved skrivebordet så spiller det ingen rolle hvor trivelig du er. Om lunsjen stinker, så stinker du!

2. Kall inn til møter
Hvis du kaller inn til møter svært ofte så signaliserer du at du ikke fikser jobben selv. Dessuten irriterer det dine kollegaer i lengden.

3. Send fellesmail
Bruk «svar til alle»-funksjonen hyppig. La dine kollegaer bli bombardert med unødvendig e-post og informasjon. Det verste er å følge diskusjoner mellom andre personer via e-post.

4. Høyt volum
Sørg for at lydnivået på stemmen din, på dataen og din mobiltelefon er forstyrrende for de andre.

5. Partyløven
Bli kontorets festløve. Det er ofte positivt å være sosiak, men sørg for å ikke drikke for mye alkohol når du bygger nettverk. En sikker måte å miste respekt hos andre ansatte.

Her er fem andre irriterende ting:
Videre kan du for eksempel ta veldig lange lunsjpauser, «låne» magasiner og aviser hyppig, henvend deg alltid til sjefen og ikke forsøk å løse problemer selv, dropp alle arrangementer i regi av jobben og sørg alltid for at du har siste ordet.

(Kilde: dinapengar.se)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis