Filmhistorien er spekket med fantastiske filmer som aldri vil bli glemt. Filmer man kan se om igjen og om igjen, og som stadig nye generasjoner oppdager og elsker.

Og så har vi alle de filmene vi helst vil glemme.

Her er tidenes ti dårligste filmer, ifølge IMDbs mange tusen brukere:

1. «Titanic: The Legend Goes On...»

Dette kan kanskje virke som en spøk, men det er faktisk ikke det. Animasjonsfilmen fra 2000 følger en dramatisk kjærlighetshistorie på Titanic. I hovedrollen finner vi Angelica, som gjerne vil finne moren sin, og som møter den store kjærligheten om bord på skipet. Men det er ikke bare menneskene på Titanic vi møter - vi blir også kjent med en rekke dyr som gjør sitt beste for å hjelpe Angelica.

HTML EMBED

2. «Superbabies: Baby Geniuses 2»

Aller først - har noen virkelig følt behov for å lage to filmer om babygeniene?! Å, ja da. I denne filmen fra 2004 møter vi en ond mann med tysk aksent som planlegger å hjernevaske alle barn gjennom TV. Heldigvis skal superbabyene prøve å redde verden. Gjengen av både smarte og sterke babyer har ingen problemer med å hamle opp med de voksne - og publikum kan blant annet vente seg en rappkjefta bleieunge og en usmakelig karakter som tilsynelatende skal være en sexy småjente. Og av en eller annen grunn står Jon Voight midt oppi det hele.

HTML EMBED

3. Daniel - Der Zauberer

Flere filmer har lekt med Idol-lignende konkurranser. Dette er den verste av dem. I filmen møter vi Daniel Kublbock, som kom på tredjeplass i den tyske utgaven av Idol. Han spiller seg selv i møte med onde skurker som skal prøve å drepe ham. I tillegg til et latterlig plott, er filmen spekket av dårlige bilder, enda dårligere skuespillere og elendig regi.

HTML EMBED

4. «Manos: The Hands of Fate»

Filmen inneholder mange grøssende elementer: En skummel småby, en øde skog, en familie som går seg bort og en djeveldyrkende sekt. Men dette hjelper ikke når resultatet er elendig. Verken skuespillerne, kostymene eller scenografien overbeviser, og dialogen er fullstendig håpløs.

HTML EMBED

5. «Álom.net»

Amerikanske high school-komedier blir ofte populære, så hvorfor ikke prøve det samme i Europa? Eller ... så hvorfor prøve det samme i Europa? Dette ungarske forsøket på en high school-film feiler totalt. Vi møter populære Regina som begynner på en ny skole. Denne er langt mer konservativ enn skolen hun kommer fra, og hun sliter med å få nye venner. Bedre blir det ikke da hun krangler med den mest populære jenta på skolen. For å redde ryktet, bestemmer hun seg for å innføre cheerleading på skolen.

HTML EMBED

6. «Monster a-Go Go»

En astronaut krasjer på et jorde, men han forsvinner. Plutselig dukker han opp igjen midt i Stillehavet. Samtidig begynner et monster å plage menneskene på land. Høres det forvirrende ut? Du er i så fall ikke alene om å lure på hva i all verden dette er for noe. De innrømmer det faktisk selv traileren:

- Når du kommer ut vil du lure på hva du har sett, for det har aldri blitt laget en film som dette før, sier de.

Traileren får det for øvrig til å virke som om dette er en komedie, men egentlig er det en sci-fi-grøsser.

HTML EMBED

7. «Night Train to Mundo Fine»

Tre rømte fanger reiser fra by til by for å drepe og stjele. Men uten at det blir verken interessant eller spennende. Se klipp fra filmen med passende kommentarer:

HTML EMBED

8. «The Skydivers»

Denne filmen er skrevet og regissert av Coleman Francis - samme mann som lagde «Night Train to Mundo Fine». I «Skydivers» møter vi et ektepar som er utro med hver sine partnere. Mannen i forholdet er mest uheldig, for hans elskerinne er sjalu på kona, og blir utro med en annen mann for å få denne mannen til å drepe den første mannen. Puh! Filmen er faktisk nesten like forvirrende som referatet.

HTML EMBED

9. «Ben & Arthur»

Arthur og Ben elsker hverandre og planlegger å gifte seg. Men Arthurs bror Victor skaper problemer. Han er kastet ut av kirken sin fordi broren er homofil, og nå planlegger han å ødelegge for paret. Dette ser ut som noe en femteklassing har laget med familien sin, men dessverre er det en ekte film. Heldigvis er det en film som neppe kommer til å bli vist offentlig igjen.

HTML EMBED

10. «The Starfighters»

En ung løytnant prøver å overbevise faren sin om at det er positivt å jobbe som jagerflypilot. Faren jobbet som bombeflypilot og er krigshelt. Han mener at sønnen skal bli akkurat som ham og at jagerfly er for pingler.