Gå til sidens hovedinnhold

Tidenes viktigste uke for VIF

VALLHALL (vif.no): - Nå er vi inne i en av klubbens viktigste uker sett i historisk perspektiv, sier administrerende direktør Pål Breen til vif.no. Klikk videre og les hvorfor han mener det.

Jeg har tre grunner for å mene dette. Hvis folket forstår budskapet håper og tror jeg at dere som er rundt klubben, stiller opp og støtter klubben på de tre arenaer som det skjer ting denne uken.

ARENA 1
VIF-Ekranas, Torsdag 29.08. kl. 1900

Etter en noe laber sesong, kan vi av avslutte den med stil. Vi trenger videre avansement til første runde i UEFA cupen.

Dette gjør vi med 0-0 eller seier i morgen torsdag. Deretter har vi kun en runde til hjemme og borte kamp før vi kommer inn i gruppespillet i UEFA-cupen.

Dette vil gi en sportslig opptur og ikke minst honnør og masse glede til våre fantastiske supportere i Klanen.

I tillegg er dette en betydelig markering mot rasisme hvor Hafslund har sagt ja til å fjerne logoen mot at vi får benytte Vålerenga mot Rasisme-budskapet.

Budskapet er noe Vålerenga og Ekranas står sammen om.

Så min oppfordring er, få ræva ut av sofaen kom dere på kamp i morgen og syng laget deres videre i Europa.

Kampstart kl 1900 på Ullevaal.

ARENA 2
Alle mann til Valhall! Søndag kl. 1300

Klanen i samarbeid med klubben har et stort arrangement i Valle. Her blir det politisk debatt om stadion, underholding og intervju med trener Harald Aabrekk. Arrangementet er historisk viktig og her må vi vise muskler med masse mennesker. Kom på Valle og støtt vår kamp om egen stadion på Valle.

ARENA 3
Søndag 02.09. kl. 1800
Tippeliga: VIF-Start

Etter vorspielet med Klanen på Valle går det gratis busser til Ullevål. Her skal vi slå Start. Vinner vi denne viser all historisk statistikk at vi kan glemme hele nedrykks spøkelse for denne gang. Her trenger vi massiv støtte, så min oppfordring til alle kom på kamp syng så vi gir laget den støtten som behøves.

Min oppfordring til alle Vålerenga-elskere denne uken. Møt opp og støtt ditt lag i en historisk viktig uke, rasisme-saken, stadion, Europa og overleve i serien!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis