Gå til sidens hovedinnhold

Det første bildet av Tiger

Tiger Woods er ute for første gang siden sexskandalen eksploderte.

(SIDE2): Han ble fotografert mens han jogget sammen med en uidentifisert venn utenfor sitt hjem i Florida.

Snakker ut
Tiger Woods (34) har holdt seg i skjul i to måneder, mens verden har ventet på at han skal komme med en offentlig forklaring. Onsdag kveld kom det signaler om at Tiger er klar for å stå fram etter ulykken i desember og den påfølgende sexskandalen av dimensjoner.

Det er forventet at han vil komme med en offentlig unnskyldning, men om kona kommer til å stå ved hans side er fortsatt usikkert.

Woods kommet til å snakke under en pressekonferanse førstkommende fredag.

- Tiger Woods kommer til å snakke til en liten gruppe bestående av venner, kollegaer og nære samarbeidspartnere. Han har planer om å diskutere framtiden og har tenkt å be om unnskyldning for oppførselen sin, uttalte hans agent Mark Steinberg i en pressemelding.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Hentet av kona
Golfstjernen kom tidligere denne måneden ut av sexklinikken Gentle Path i Mississippi, og det skal være Elin som hentet ektemannen på klinikken. Han har måttet skrive under på at han skal holde seg i sølibat i atten uker.

I etterkant av ulykken kom det som kjent fram at golfstjernen har vært utro med en lang rekke kvinner - tolv stykker har stått fram og hevdet at de har hatt forhold til ham, sex jevnlig og en av kvinnene hevder også at hun har vært gravid med ham.

Om 30 år gamle Elin Nordegren som Tiger har vært gift med i tre år kommer til å tilgi ham, er det fortsatt ingen som vet.

Paret bor for tiden fra hverandre.

Kilde: Daily Mail

Kommentarer til denne saken