Gå til sidens hovedinnhold

Elins far taus om talen

- Jeg har ingenting å si, sier pappa Thomas Nordegren.

(SIDE2:) Fredag holdt Tiger Woods sin første offentlige opptreden etter at utroskapsskandalen sprakk i november i fjor.

I sin tale sa han at han trenger hjelp og at han har sviktet alle.

Woods er gift med svenske Elin Nordegren. Faren hennes sier ifølge nyhetsbyrået AP at han så pressekonferansen hvor hans svigersønn talte til familie, venner og resten av verden.

- Jeg fulgte med, men jeg har ingenting å si til dette akkurat nå. Jeg har ingen kommentarer, sier Thomas Nordegren.

BAKGRUNN: - Jeg har sviktet alle

En rekke kjendiser, idrettsutøvere og eksperter kommenterer Woods' tale. Her er noen reaksjoner på pressekonferansen:

- Jeg sa til ham: Jeg er så stolt av deg. Aldri tro at du står alene. Mamma vil alltid være der for deg og elske deg, sier moren Kultida Woods.

- Hans privatliv er trist. Han prøver å takle alt sammen, og jeg tror ikke han riktig vet hvordan han skal uttrykke hvordan han har det. Han er forsiktig med hvilke ord han skal bruke og prøver å si unnskyld. Det respekterer jeg, sier den amerikanske snowboardkjøreren Shaun White.

- I dag tok han et skritt i riktig retning. Vi vet alle hva slags champion han er – både på og utenfor banen. Men det er en stor kamp han kjemper nå, sier golfstjernen Mark O’Meara.

- Det dreier seg ikke om ord, men om handling. Jeg tror personlig at Tiger ønsker å være en familiemann. Han vil spille golf, og ha med seg hele sin familie, sier golfspiller Nick Faldo.

- Jeg har aldri sett ham så sårbar. Jeg ble imponert over alt han sa, sier CBS’ David Feherty.

Norsk ekspert
Side2 fikk informasjonsrådgiver i Geelmuyden.Kiese, Svein Tore Bergestuen til å kommentere Tiger Woods' tale i går.

- Dette var jo langt på vei som forventet, men samtidig så er det en enestående forestilling av en av USAs største idrettshelter og han gir et godt svar. Dette er en mann som kjemper for sitt private liv, sitt sportslige liv og sitt offentlige liv, mener Bergestuen.

Les hele saken: - En enestående forestilling

Flere påståtte affærer
Natt til fredag 27. november 2009 var Woods involvert i et biluhell. Omstendighetene bak ulykken var uklare, og i dagene og ukene som fulgte dukket det opp en rekke spekulasjoner om årsaken. Kort tid etter ulykken kom Woods med en beklagelse til sine fans på sin hjemmeside, og en innrømmelse om utenomekteskapelige forhold.

Over ti kvinner har deretter påstått å ha hatt et forhold til golfstjernen.

Woods og Nordegren har to barn sammen. Hun var ikke tilstede under pressekonferansen fredag. Da Woods snakket om sin kone fikk han tårer i øynene:

- Det viktigste i livet mitt er ekteskapet og barna mine, sa han.

Hør hele talen her:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken