Gå til sidens hovedinnhold

- Fikk ikke bli med ektemannen

Elin Nordegren ble nektet adgang til ambulansebilen.

(SIDE2): Det har være spekulert i om Tiger Woods var påvirket av alkohol, eller andre medikamenter da han krasjet familiens SUV inn i et tre utenfor sitt hjem i Orlando Florida. Det har også blitt spekulert i om Elin Nordegren var innbladet i skadene golfesset hadde fått etter ulykken, og nå avslører en ny rapport hva som virkelig skjedde den skjebnesvangre natten.

Les bakgrunnen:- Jaget Tiger med golfkølle

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Rapporten offentliggjort
Woods lå bevisstløs på bakken da politiet ankom åstedet klokken halv tre på natten, 27. november i fjor. Politimennene ble mistenksomme da de fant golfesset skoløs på asfalten. I tillegg hadde ulykkesbilen en knust bilrute, og de fant også en golfkølle liggende ved siden av den skadede golferen.

På spørsmål fra en politimann, avkreftet Elin at ektemannen hadde drukket alkohol, men opplyste om at han hadde tatt medisin tidligere på kvelden. Hun hentet deretter to små pilleglass som hun ga konstabelen. Nordegren kunne ikke oppgi tidspunkt for når Woods hadde tatt medikamentet, som visstnok skal være av typen Vicodin.

Lite blod
Politimannen fant ikke noe blod i golferen ansikt eller klær, og den eneste synlige skaden var et kutt på Woods øvre leppe, som hadde ført til at det hadde kommet litt blod på tennene og øvre leppe.

De nye avsløringene kommer fram i etterforskningsmateriale, som den amerikanske avisen Orlando Sentinel ba om å få innsyn i for en tid tilbake. Her kommer det også fem at Nordegren var inne i huset da hun hørte ektemannens krasj, og at hun da hoppet inn i en golfbil på leting etter «vrakrest».

Ble nektet å kjøre i ambulansen
Rapporten hentyder også at da ambulansepersonellet endelig ankom ulykkesstedet, ble også de mistenksomme og de skal ha nektet Nordegren å kjøre i ambulansen med sin ektemannen. Årsaken skal være at de hadde mistanke om husbråk – eller sagt på annet vis, at Nordegren var innblandet i skadene golferen hadde pådratt seg.

I ettertid har det kommet fram at det var forvirring rundt hva som hadde skjedd på åstedet, og at ingen hadde noen bevis på at det faktisk var vold involvert i ulykken. Woods gikk i etterkant ut å avkreftet, via sin hjemmeside, alle mistanker om at Nordegren hadde skadet han. Og han sa det samme da han i februar i år sto fram med den mye omtalte, og svært så offentlige unnskyldningen.

Les også:– Jeg har sviktet alle

Den tragiske ulykken var årsaken til at den store utroskapsskandalen med Tiger Woods kom fram i lyset, og golfesset har siden opplevd flere nederlag med sponsorerer som bryter kontrakter og offentlig unnskyldning.

Sammen igjen?
Siste nytt i Woods-saken er at Nordegren visstnok skal gå i tanker om å flytte tilbake til familiens hjem. Hun har siden utroskapsskandalen kom fram leid et hus, ikke langt fra familiens hjem i Florida. Det har også versert rykter om at Nordegren har kysset ektemanne, offentlig, ved flere anledninger – men om dette er tilfelle vites ikke.

Nordegren har ennå ikke uttalt seg til pressen, og det sies at hennes tvillingsøster skal ha overtalt henne til å ikke forhaste seg med å ta ut skilsmisse.

Les hele saken: – Elin flytter inn til Tiger igjen

Kommentarer til denne saken