(SIDE2): Paparazziene kjemper nå om å få det første bildet av golfkjendisen.

Ifølge SplashNews kan det hende Tiger Woods oppholder seg på yachten sin med navn Privacy i Florida. Båten ble tatt ut på en båttur tidlig tirsdag morgen, før denkom tilbake senere samme dag. Samtidig var det i går en del aktivitet utenfor Woods' hus, men verken golfkjendisen eller Elin Nordegren var å se.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ligger lavt
Foruten noen innlegg på sin hjemmeside, hvor Tiger Woods baklager sine «synder», og sier at han vil ta pause fra golfen på ubestemt tid, har han ikke vist seg siden utroskapsskandalene slapp ut i media.

Alt oppstyret rundt Woods den siste tiden gjør at det første fotografiet som blir tatt av Woods vil ha høy markedsverdi, skriver nyhetsbyrået AP.

- Han er på toppen av listen, sier paparazzifotograf Ron Galella, og legger til:

- Det eneste som ville vært større nå er et foto av Brad Pitt og hans tidligere kone Jennifer Anisto hvis de kom sammen igjen. Tiger er hot nå.

- Helst en trist Tiger
Verdien av bildene avhenger av flere faktorer, understreker Frank Griffin ved Bauer-Griffin Agency. For eksempel har eksklusivitet og kvalitet en del å si. I tillegg vil et foto Woods når han skriker eller ser angrende ut være verdt mer enn om han smiler.

Det dyreste kjendisbildet som noen gang er tatt, ifølge Forbes, var av tvillingene til Angelina Jolie og Brad Pitt. Bildet kostet 14 millioner dollar. Men stjerneparet gjorde familiebildene tilgjengelige i bytte mot at pengene gikk til veldedigformål.

Dyr kjendisjakt
François Navarre som driver fotobyrået X-17, tipper at et bilde av en nedstemt Woods vil være verdt cirka 10.000 dollar stykket. Det tilsvarer over 60.000 norske kroner.

Et bilde av kona Elin Nordegren uten ring, som dem som sirkulerer på nettet, anslås å ha en verdi på 20.000 dollar. Dagens bilder av Woods og Nordegren sammen kan kunne selges for sekssifrede tall. Et fotografi som viser Tiger med en av hans påståtte elskerinner har potensial til å bringe hundre tusenvis av dollar, skriver AP.