Gå til sidens hovedinnhold

Viste fram tigergutt

Tiger Woods viser stolt sin lille sønn.

(SIDE2): Golfesset ble pappa tidligere denne måneden, og nå har Tiger Woods (33) og kona Elin Nordegren (28) to barn - datteren Sam Alexis (29 md.), og sønnen Charlie.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Familielykke
Firkløveret stilte opp på idylliske familiebilder sammen sine to hundene i parets hjem i Orlando i Florida. Tiger Woods (33) er en ivrig blogger og oppdaterte bare dager etter at minstemann kom til verden 8. februar. Tiger takket for lykkønskninger og skrev at alt er bra med mor og barn.

Stolt storesøster
Tiger skriver videre at storesøster Sam Alexis er en svært stolt og kjærlig lillesøster - noe om uten tvil også vises på bildene når hun kysser babybroren forsiktig på pannen.

- Sam er veldig glad for å bli storesøster, og vi er virkelig velsignet med en så fantastisk familie, skriver verdens beste golfspiller.

Kanskje et nytt golfess nå er født? Både Charlie og Sam Alexis har iallfall talentfulle gener i blodet og ikke minst et liv foran seg uten økonomiske bekymringer. Men det er de fortsatt lykkelige uvitende om enn så lenge.

Mistet faren
En ting som må være tungt for enebarnet Tiger er at hans høyt elskede pappa Earl aldri fikk muligheten til å møte noen av sine barnebarn.

Earl døde 74 år gammel av prostatakreft i 2006, og hans bånd til sønnen var utrolig sterkt da han fulgte Tigers karriere fra han var bare en bitte liten gutt - nærmere bestemt to år gammel svingte han klubbene for første gang.

Snart comeback
Tiger håper å snart spille i PGA Tour igjen, men på grunn av kneskaden er fortsatt ingen konkret dato satt - men det ryktes at 33-åringen allerede kan være klar i slutten av måneden.

Les også:Tiger nærmer seg comeback

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken