Gå til sidens hovedinnhold

– Hadde også sex med menn

En av Tiger Woods påståtte elskerinner vil avsløre alt i ny bok.

(SIDE2): Golfesset er i hardt vær om dagen etter at rykter om utroskap og flere elskerinner har sirkulert i verdenspressen. Siste nytt i rykteflommen rundt Woods handler imidlertid om menn.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden her!

Til sengs med menn
En av Woods påståtte elskerinner, Loredana Jolie Ferriolo, kan nemlig avsløre at Tiger Woods slett ikke var ensidig i valg av sengepartner, det skriver Ekstra Bladet.

Ferriolo vil – til prisen av en million dollar – utgi en bok om «alt» som skjedde mellom henne og golfstjernen.

Den skal også inneholde avsløringer om gruppesex, hvor Woods visstnok skal ha vært sammen med andre menn seksuelt, samt en rekke andre kvinner.

Er i kontakt med forlag
Ferriolo skal ifølge nettstedet også ha fortalt venner at hun var Woods favorittelskerinne. En talsperson uttaler at Ferriolo er i kontakt med flere forlag med tanke på utgivelse.

Gått under jorden
Tiger Woods selv gikk under jorden etter rykteflommen, og han har holdt en lav profil etter at avsløringene om utroskap skjøt fart i pressen. Denne uken dukket han imidlertid opp igjen - på forsiden av magasinet Vanity Fairs februarutgave. Bildene ble tatt før skandalen brakte løs.

- Sykelig trøtt og sliten
Ferske bilder av Woods kone Elin Nordegren viser at hun har gått kraftig ned i vekt etter at utroskapen ble kjent, og flere har påpekt at hun ser sykelig trøtt og sliten ut.

LES OGSÅ:
Bekymret for Elins helse
Toppløs Tiger i Vanity Fair

Kommentarer til denne saken