Gå til sidens hovedinnhold

- Hadde sex i nærheten av kona

Tiger Woods forførte naboens datter.

(SIDE2): Tiger Woods (34) rammes av nok en sexavsløring, og denne gangen er det naboens datter golfesset skal ha forført.

Ifølge SeHer er det den amerikanske avisen National Enquirer som kommer med avsløringen, og den kommer svært så ubeleilig.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Sex på kontoret
Woods er nemlig nylig returnert til golfsporten, og det amerikanske folket ser ut til å begynne å tilgi den utro golfstjernen. Men nå spørs det hvor tilgivelig de vil være.

Naboens datter er nemlig bare 21 år gammel, og de to skal ha hatt sex i Woods private kontor, som ligger like i nærheten av familiehjemmet som han delte med Elin Nordegren (30) og de to barna deres. På toppen av det hele, skal Elin skal ha vært hjemme da Woods hadde sex med naboen.

Ble rasende
Raychel Coudriet, som naboens datter heter, er nå 22 år gammel og skal ha blitt rasende da hun fant ut at hun hadde vært et tilfeldig nummer blant mange.

I etterkant av sexepisoden skal Woods ha sendt meldinger til Raychel, men de hadde aldri sex igjen fordi Raychel fikk dårlig samvittighet for å ha sex med en gift mann.

Droppet US Masters
Hvordan Woods kone tar de nye avsløringene er uvisst, men hun droppet ektemannens golfdebut i US Masters til fordel for en tennisturnering.

Nordegren skal være spesielt preget av at Woods hadde sex med pornostjerner, men det spørs om de nye avsløringene kanskje topper dette.

Kommentarer til denne saken