(SIDE2): Elin Nordegren skal etter sigende ha hyret en privatdetektiv. Årsaken er at hun vil vite hvor stor formue ektemannen sitter på.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Det er den engelske avisen Daily Mirror som har gått ut med påstanden. Det har den siste tiden florert ulike rykter vedrørende fremtiden til Woods og Nordegen, men de siste skriveriene setter fart i påstandene om at Nordegren vil ta ut skilsmisse mot den utro ektemannen Tiger Woods.

– Vil sikre seg alt hun har rett på
Det er antatt at den svenske eksmodellen har rett til halve av de 3.5 milliarder kronene Woods har tjent siden paret giftet seg i 2004.

– Elin vet at det å ansette en privatetterforsker er et smart trekk. Hennes advokater vil forsikre seg om at hun får hver krone hun har rett på. Elin er knust, men hun har nå bestemt seg for å avslutte ekteskapet, hun har fremtiden til barna deres å tenke på, skal en nær kilde av Nordegren ha sagt ifølge avisen.

Gjemmer penger
Woods har sin formue spredt over hele verden, så det er veldig vanskelig å estimere verdien på formuen hans. Finanseksperter har uttalt at han gjemmer penger lovlig i skatteparadiser rundt omkring i verden, og om dette er sant kan man forstå at Nordegen har satt en etterforsker på saken.

Snakket med barna
Nordegren, som tilbrakte julen sammen med parets to barn i Sverige, ble sist avbildet på skiferie i Aspen. Her skal hun ha tilbrakt nyttårshelgen, og hun skal også ha feiret sin egen 30-årsdag her.

Les hele saken: På ferie uten Tiger

Selv om skilsmisseryktene florerer skal ikke paret ha kranglet på tross av den tragiske skandalen, eller rettere sagt skandalene. Woods skal en av romjulsdagene ha snakket med barna sine på telefonen, og uttalt at han savner de.

Mister milliardkontrakter
Golfesset, som har mange lukrative millionkontrakter som gjorde han til verdens best betalte idrettsstjerne, har ikke vist seg offentlig siden den mye omtalte bilulykken.

Denne fant sted utenfor parets hjem og førte til at utroskapsskandalene kom i lyset. Dette var 27 november i fjor, noe som betyr at Woods har vært i dekning i over èn måned.

Det ryktes at han har lagt seg inn på sex-avhenginghetsklinikk i Phoenix, Arizona – men ingenting er foreløpig blitt bekreftet.

Les hele saken her: – Woods på sexklinikk