Gå til sidens hovedinnhold

- Det var Elins skyld

Elskerinne påstår Elin Nordegren bare var ute etter penger.

(SIDE2): En av Tiger Woods påståtte elskerinner, Loredana Jolie, mener Elin Nordegren kan skylde seg selv for at ektemannen var utro mot henne.

Dette kommer fram i Jolies nye bok, som etter planen skal utgis i november i år. Det er da ett år siden Woods utroskap ble offentlig kjent, da med påstand om at golfesset hadde vært utro med den New York-baserte partyfikseren Rachel Uchitel.

I dagene som fulgte sto flere elskerinner fram, og ytterligere utroskapshistorier ble rullet ut i media.

Les de første sakene
- Jaget Tiger med golfkølle
Tiger vil ikke snakke med politiet
- Jeg har sviktet familien
- Elin flytter ut
– Woods på sexklinikk

Nye pinlige avsløringer på vei
Den tidligere playboymodellen og eskortedamen, er den første av Woods påståtte elskerinner som gir ut bok. Bokutgivelsen vil bety ytterligere angivelige avsløringer om golfesset og hans utenomekteskapelige liv, men også Nordegren får gjennomgå i den nye boken.

- Det var tydelig at de ikke hadde et særlig nært forhold, for om jeg var i huset hans, hvor i helvete var hun da? Om jeg hadde en mann, ville jeg sørget for å vite hvem som kom inn i huset mitt. På dette tidspunktet begynte jeg å skjønne at det var mer eller mindre på grunn av finansielle årsaker de var gift - hun var sammen med ham for pengenes skyld, påstår Jolie ifølge den engelske avisen Daily Mail.

- Avhengig av piller
Hele fjorten kvinner sto fram og påsto at de hadde vært Woods elskerinner. Jolie skal visstnok ha vært elskerinne nummer ti i rekken.

I sin bok, som har fått navnet «The Real Diary: Lessons from the Good Time Girl to Champion», portretterer hun golfesset som sexavhengig. Hun er likevel ikke snau med ordene når hun forteller om Woods seksuelle ferdigheter, og skriver at han var fantastisk i senga.

Hun legger også ut om hvordan Woods angivelig likte trekantsex, og hvordan han likte å fantasere om at hun hadde sex med andre menn. Den blonde 27-åringen skriver også at han var avhengig av piller, og hadde problemer med å sove om natten.

Jolie skal visstnok ha møtt Woods for første gang i 2006, da han leide henne for over 90.000 kroner under et besøk i New York. Ifølge Jolie skal de to ha hatt sex omkring tyve ganger i løpet av en to års periode, men Woods skal bare ha betalt henne for den ene gangen i New York.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

- Fornektelse og sjokk
Nordegren, som ble skilt fra Woods tidligere i år, skal ha fått over 570 millioner kroner i skilsmisseoppgjør, samt foreldreretten til deres to barn Sam og Charlie.

Den svenske skjønnheten påstår selv at hun ikke visste om ektemannens utroskap, og uttalte i et intervju med magasinet People at hun var i sjokk etter hvert som flere og flere elskerinner sto fram.

- Jeg har vært gjennom stadier som fornektelse og sjokk til sinne og til slutt sorg over tapet av familien jeg så gjerne ville beholde for barnas del, sier Elin Nordegren i et utdrag fra intervjuet som er lagt ut på Peoples nettsider. Nordegren forteller at hun ikke hadde en anelse om at mannen var utro. Jeg har vært gjennom et helvete. Du strever fordi du skjønner at alt du hadde var basert på en løgn, sa hun i intervjuet, som hun selv har sagt er det første og siste hun vil gjøre.

Les hele saken: - Jeg slo ikke Tiger

Kommentarer til denne saken