(SIDE2): Golferen må tåle å bli gjort narr av denne helgen.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

«Just Screw It»
Det er nemlig litt over ett år siden han krasjet bilen sin i en brannhydrant, etter at han skal ha kranglet med kona Elin Nordegren.

Uhellet førte til et voldsomt oppstyr i media, og få dager senere sto en rekke kvinner fram og påsto at de hadde vært hans elskerinner.

De som fikk mest oppmerksomhet var Rachel Uchitel og Joslyn James. Sistnevnte arrangerte i helgen en «sølibatfest» til ære for Tiger. Til stede var også en rekke av de andre angivelige elskerinnene.

Det skriver Splash News.

James ga et par intervjuer, og delte ut tulletegninger av Tiger med påskriften «Just Screw It» – en henvisning til hans sponsor, Nike.

Les også: Slik gikk det med Tigerns damer

– Helt tilfeldig
11. desember i fjor innrømmet Woods utroskapen, og opplyste at han ville ta en pause fra golfen for å redde ekteskapet. Woods var tilbake på golfbanen i april, da han havnet på fjerdeplass i The Masters-turneringen. Skilsmissen var et faktum i august i år.

Woods deltok for øvrig ikke på helgens festligheter, men tilbrakte heller dagen på en turnering i California.

I tillegg til elskerinnenes pussige påfunn blir han gjort narr av i krimserien «Law & Order: Los Angeles».

En ny episode viser en kvinne som slår ektemannen sin med en golfkølle i raseri, slik Nordegren visstnok skal ha gjort da hun fant ut om ektemannens utroskap.

En produsent for TV-serien har likevel uttalt at eventuelle likheter mellom skandalen og episoden er «helt tilfeldig».

3942