(SIDE2): Men Rachel Uchitel er redd media ødelegger det angivelige forholdet til golfstjernen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Hemmelige møter
Uchitel var en av de første kvinnene som ble kjent som en av Tiger Woods påståtte elskerinner.

Søndag skriver The Sun at de to fremdeles holder kontakten. Uchitel har fortalt en venn om hvordan hun møtte Woods i all hemmelighet i jula.

Det hevdes at de hadde sex i jula og at hun blant annet snek seg om bord på yachten hans i Florida. Uchitel mener også ifølge den britiske avisen at det er helt slutt mellom Woods og hans kone Elin Nordegren.

- Det er definitivt over med hans kone, de skal skilles og han har gått med på å gi henne 300 millioner dollar inkludert husene deres, hevder hun.

Barn?
Venner av Uchitel sier også at hun gleder seg til skilsmissen er klar, slik at hun og Woods kan gå offentlig ut med sitt forhold. Samtidig skal Uchitel være svært bekymret for at hun skal miste Woods på grunn av måten hun er blitt fremstilt i media.

- Hun er redd for at Woods skal miste interessen på grunn av all oppmerksomheten. Hun hater å se bilder av seg selv i avisene, sier kilden til The Sun.

- Hun er stormforelsket i ham. Hun bryr seg ikke om at han har hatt sex med andre kvinner. Hun føler de har en unik kontakt. Hun har til og med fortalt oss at hun og Tiger ønsker seg barn sammen, heter det videre.

Woods har holdt en lav profil siden utroskapsskandalen ble kjent.