Gå til sidens hovedinnhold

Familielykke i Woods-familien?

Tigers sønn fylte ett år, men fortsatt ingen tegn til golfesset.

(SIDE2): Mandag fylte Tiger Woods' sønn Charlie ett år, og spørsmålet er om pappa var til stede for å feire sammen med familien.

Elin Nordegren ble observert da hun plukket opp datteren, Sam (2), fra barnehagen – men det var ingen tegn til Woods.

Se flere bilder nederst i saken!

Strutteskjørt og perler
Nordegren kom ut med en diger pakke, mest sannsynlig en pakke fra Sams skole til bursdagsbarnet Charlie. Sam så nydelig ut med rosa strutteskjørt og perlehalskjede rundt halsen. Den skjønne jenta så rett og slett ut som hun var klar for fest.

Den svenske modellen har leid seg et eget hus ikke langt fra hjemmet hun hadde med Tiger Woods, og man kunne tydelig se at det var her sønnens fest skulle holdes. Utenfor huset var det hengt opp ballonger - til ære for bursdagsbarnet.

Det var derimot ikke noe tegn til Woods verken ved Nordegrens hjem, eller ved huset familien bodde i sammen tidligere.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Gjenforent med familien
Woods ble etter sigende gjenforent med sin familie i forrige uke, da Nordegren skal ha hentet ektemannen på Gentle-Path-klinikken i Hattiesburg i Mississippi.Her hadde han oppholdt seg i seks uker, for å få behandling for sin sexavhengighet.

Les hele saken:– Tiger hentet av kona

Vil redde ekteskapet?
Det har også gått rykter om at Nordegren skal ha deltatt i terapien, og mange mener nå at de to prøver å redde ekteskapet. Om dette er sant tyder alt på at Woods i går feiret Charlies ettårsdag sammen med resten av familien.

Orker ikke mer
Woods som er anklaget for hele 12 utenomekteskapelige forhold, innrømmer bare å ha vært utro med tre kvinner. En kilde har uttalt at Nordegren vet at Woods lyver, men hun takler ikke å høre mer.

Les hele saken:Innrømmer bare tre elskerinner

2844

Kommentarer til denne saken