Gå til sidens hovedinnhold

Svigermor fraktet til sykehus

Ambulansepersonell rykket ut til Tiger Woods' hjem.

(SIDE2:) - Det var en medisinsk samtale og pasienten nektet å la seg overføre til sykehus, opplyser Genevieve Latham, talskvinne for ambulansetjenesten i området. Senere meldte ambulansetjenesten at de har tatt med seg en person fra Woods' hus.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Kom fra Woods hjem
Samtalen ble ringt inn 02.36 og kom fra Tiger Woods hjem, skriver The Chicago Tribune.

Ifølge avisen er det andre gang redningspersonell har rykket ut til Woods hjem etter den nå famøse hendelsen 27. november. Men ifølge nettsiden til TV-kanalen Wesh.com så var det verken Woods elller kona som ble lagt inn på sykehus, men en middelaldrende blond kvinne.

Et annet nyhetsnettsted sier at en blond kvinne i en bil, identisk med den som Tiger Woods kolliderte med, ble observert utenfor Health Central Hospital ikke lenge etter at samtalen til nødsentralen fant sted.

Syk svigermor
Det skal ifølge People Magazine ha vært Tiger Woods' svenske svigermor, Barbro Holmberg (57), som ble fraktet til sykehus.

Hun skal ha blitt innlagt på grunn av magesmerter. Holmberg, som er politiker hjemme i Sverige, er fortsatt under observasjon for smertene, men tilstanden er stabil.

Woods innlagt tidligere
Flere amerikanske nettsteder skriver at Tiger Woods også var innlagt på sykehus, samme dag som ulykken utenfor hans hjem fant sted.

Han skal ha ankommet sykehuset sammen med sin kone, Elin Nordegren.

Ifølge TMZ.com ble Woods lagt inn på grunn av pusteproblemer fra reseptbelagt medisin.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg