(SIDE2): Tiger Woods (37) forsøker å vinne tilbake ekskona Elin Nordegren (33) - ved å betale henne store summer.

Ifølge National Enquierer skal han ha tilbydd henne 200 millioner dollar som del av ekteskapskontrakten. Elin på sin side skal ha sagt hun er villig til å vurdere tilbudet - man bare dersom han inkluderer en 350 millioner dollar anti-utroskap klausul i avtalen.

Ifølge en kilde utgjør det over halvparten av Tigers formue på 600 millioner dollar, men det er prislappen som kreves for at Elin skal være trygg på at han ikke er utro igjen.

- Tiger sa ikke noe på kravet hennes. Forretningsførerne hans mener han er gal, men han er klar til å signere bryllupskontrakten og avtale en bryllupsdato.

De to giftet seg i 2004, og ble skilt i 2010, detter at Woods mange og gjentatte utroskapsskandaler ble avslørt i 2009.

- Han kom seg aldri etter skilsmissen. Han har datet en haug modeller og bimboer, men ingen var mer enn et one night stand.

Tiger skal ifølge kilden ha gått ned på kne og fridd til Elin i jula. de skal også ha tilbrakt tid sammen når begge har befunnet seg i Florida. The Enquierer hevder også at de to skal ha gått til sengs igjen.

Samme kilde hevder også at Tiger har sagt han elsker Elin.

- Uten henne er jeg ingenting, jeg kommer til å ha det elendig resten av livet.

Nordegren forlot ektemannen etter avsløringene, og satt igjen med 100 millioner dollar. Tiger på sin side mistet ikke bare kona, men samtidig raknet også store deler av golfkarrieren.

Paret har to barn sammen, Charlie (3) og Samantha (5)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!