Gå til sidens hovedinnhold

Sa opp via SMS

Nok et slag for Tiger Woods.

(SIDE2): Skandalepregede Tiger Woods (34) fikk nok et slag denne uken, da hans mangeårige trener sa opp via SMS denne uken - han hadde angivelig ikke noe til overs for golferen lenger, og er forferdet over Tigers sexskandale, skriver amerikanske medier ifølge Splash.

Seks år
Hank Haney har vært Tigers svingtrener i seks år, men sa tidligere denne uken via sin nettside, at han hadde gitt Tiger beskjed om at han ikke lenger ville fortsette.

Det gjorde han bare timer etter at Woods selv hadde bekreftet at de to ville fortsette samarbeidet.

Les også: Tigers trener sa opp

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

I en offisiell uttalelser sier Haney at han har satt pris på å samarbeide med Tiger, og at han har lært like mye av golfesset som han selv har lært fra seg - men at det nå var på tide å gi seg. Utover det har han ikke gitt noen forklaring på hvorfor han slutter.

- Forferdet
Skal man tro ubekreftede kilder, så er det derimot ikke hele historien.

- Hank er en veldig ordentlig person. Han er en moralsk mann, og veldig privat. Han ble forferdet da avsløringene om Tigers oppførsel ble kjent, og sier han ikke har noe til overs for en slik person, sier den ikke-navngitte kilden.

De to møttes for 15 år siden, og da Tiger senere spurte Hank om å være treneren hans, skal Haney ikke ha vært i tvil om hvilket talent Woods var og elsket det.

Følelsene er altså en smule annerledes nå. Tiger selv har ikke kommentert treneres avgang.

HTML EMBED

Spiller dårlig
Ikke har det gått særlig bra på golfbanen i det siste heller. 34-åringen har spilt tre turneringer siden utroskapssakene nådde media, - den beste plasseringen fikk han i comebacket i Masters i april, da han endte på fjerde. Deretter fikk han et av sine dårligste resultater og i den tredje trakk han seg, angivelig grunnet en skade.

Kona Elin Nordegren (30) har tatt med seg barna og flyttet ut fra parets felles bolig, etter at det i fjor høst ble kjent at Tiger har vært utro med minst 14 kvinner - inkludert naboens 21 år gamle datter - og pikante detaljer har lekket til pressen.

Paret skal ha startet forhandlinger om skilsmissen og hvem som skal ha foreldreomsorgen for barna.

Kommentarer til denne saken