(SIDE2): Skandalehistoriene fortsetter for Tiger Woods (33), men det ser nå ut til at golfspilleren ikke lenger gjemmer seg bak sitt perfekte image.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Hånd i hånd på fest
Ifølge kjendisnettstedet Splash News, skal nemlig Woods og hans påståtte elskerinne Rachel Uchitel ha vært på fest sammen i Palm Beach Florida – området hvor det antas at både Uchitel og Woods har oppholdt seg i hele julen.

Ryktene tilsier at de to gikk hånd i hånd på en privat fest med over 300 gjester søndag kveld. Om dette er sant ser det ut til at Woods ikke lenger akter å skjule sin romanse med partyplanleggeren fra New York.

Bodd sammen?
En kilde har også sagt at de to var på et utested lørdag kveld, og andre påstår at Woods og Uchitel har bodd sammen i Palm Breach, men om dette er sant er svært uvisst.

Hva som er sikkert er at Woods yacht Privacy har vært fortøyd i Palm Beach hele julen – og det har blitt spekulert i om Woods har bodd på båten i lengre tid.

Noe annet som er sikkert er at Rachel Uchitel også har oppholdt seg i Florida-området og hun ble så sent som i går observert på stranden i Palm Beach.

Skilsmisserykter
Om ryktene er sanne er det liten tvil om at det går for skilsmisse mellom Woods og hans svenske kone Elin Nordegren.

Den svenske skjønnheten skal etter sigende være i Sverige, hvor hun feirer jul med sin familie og parets to barn.

Det sies at Nordegren har rådført seg med den velkjente skilsmisseadvokat Sorrell Trope i USA – og at hun vil kreve barna og halve formuen om det går mot skilsmisse.