Gå til sidens hovedinnhold

Gjør narr av Tiger Woods

Gossip Girl som voldelig svenske. Se video.

(SIDE2): Veteranserien «Saturday Night Live» spøker med det meste, og i lørdagens direktesendte nattsending (derfor navnet «Saturday Night Live») var det Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegrens turbulente forhold som fikk gjennomgå, skriver 730.no.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Hjelp meg
Supergolferen, som har innrømmet å skuffe sin familie - uten å nevne de angivelige mange saftige detaljene, blir på «SNL» spilt av komikeren Kenan Thompson, og befinner seg på en pressekonferanse med sin kone, spilt av Blake Lively fra serien «Gossip Girl».

I det latterlige innslaget forsøker CNNs kjendisjournalist Wolf Blitzer fra programmet «The Situation Room» å intervjue paret foran Elin og Tigers hus, men i det sportsstjernen innrømmer «flere» overtredelser, reagerer hans kone med tykk svensk aksent og det som ser ut å være vold.

«CNN» klipper fort til «breaking news» og Wolf som forteller at Tiger er på sykehus etter å ha falt ned trappen og deretter - ved et uhell - ha kastet seg ut av vinduet.

Under den neste pressekonferansen, holder Elin en golfkølle ved siden av en skadet Tiger, som i smug holder en lapp for det står «help me!».

- Wow, jeg har vært veldig klumsete denne uken, sier den angivelige jenteglade ektemannen, for så å få gjennomgå mer.

SE «ELIN» OG «TIGER WOODS» HER!

Filmaktuell
Snart går 22 år gamle Blake går fra den lille skjermen til det store lerretet via thrilleren «The Town», hvor Ben Affleck er regissør, manusforfatter, produsent og hovedrolleinnehaver sammen med Jon Hamm alias Don Draper fra «Mad Men» og Boston-bad boy Slaine fra rapgruppen La Coka Nostra.

Lørdagens musikalske «SNL»-gjest var for øvrig plateaktuelle Rihanna, som ser ut til å være i godt humør etter voldsepisoden fra sin tidligere samboer Chris Brown.

Når hun fremfører en ny sang i et klasserom foran flere elever, har hun med artisten Shy Ronnie, spilt av komikeren Adam Samberg, som er så nervøs at han tisser på seg.

SE RIHANNA FORSØKE SEG SOM KOMIKER!

Kommentarer til denne saken