(SIDE2): Det ryktes nå om at golfstjernen Tiger Woods skal ha latt seg legge inn på et behandlingshjem for sex- og tablettmisbrukere.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Nyheten skal ha sirkulert i amerikanske medier i natt, og mye kan tyde på at innleggelsen er et strategisk valg.

– Om han kan legge misbruk til grunn for sin utroskap, kan hans fans tilgi han, skal en kilde ha uttalt ifølge den svenske avisen Expressen.

– Tvunget til behandling
Om ryktene er sanne, skal Woods nå befinne seg i Phoenix Arizona. Stedet, som han skal ha oppsøkt like etter jul er enten Cottonwood eller The Meadows.

– Han skal ha vært der noen dager. Hans rådgivere har tvunget han til å legge seg inn til behandling, skal en kilde ha sagt.

Det er ikke bekreftet hva slags behandling Woods har lagt seg inn for, men både sex- og tablettmisbruk er blitt nevnt.

Operasjoner
Det spekuleres også i om Woods er i Phoenix for å gjennomføre skjønnhetsoperasjoner – for å rette opp i skadene påført av hans kone Elin Nordegren (29).

Det er kjendisnettstedet Splash News som melder dette, og de mener dette er grunnen til at Woods ikke har vist seg offentlig siden den mye medieomtalte bilulykken som førte til at utroskapsskandalene kom fram i lyset.

Phoneix er kjent for å ha gode leger innen plastisk kirurgi, og dette gir ytterligere troverdighet til disse ryktene.

Brukket kinnben
Nordegren skal visstnok ha oppdaget at Woods skrev tekstmeldinger til den påståtte elskerinnen Rachel Uchitel, og skal dermed ha slått han med en golfkølle bare minutter før han satte seg inn i bilen.

Skadene kona påførte han skal blant annet være et brukket kinnben. I tillegg skal han nesten ha mistet to tenner.

– På et tidspunkt skal Tiger ha snudd seg vekk for å se på TV-en, og idet han snudde seg, skal Elin ha slått han på høyre side av ansiktet med hode på en golfkølle. Tiger løp livredd ut av huset, dette er årsaken til at han ikke hadde noen sko på seg, mens Elin svingte golfkøllen gjennom gangen til garasjen, skal golfskribenten Furman Bisher ha sagt til kjendisnettstedet.

Redde ekteskapet?
Elin Nordegren, som for tiden skal oppholde seg i sverige, har ikke uttalt seg offentlig etter skandalen. Det tyktes om at hun vil søke om skilsmisse, og at hun har rådført seg med kjendisadvokaten Sorrell Trope (82).

Les også: Ingen eventyrhistorie for Elin

Om Woods har lagt seg inn for behandling for å redde ekteskapet vites ikke, men mye tyder på at det er et trekk i kabalen i et forsøk på å redde golfessets rykte.

Milliardtap
Ryktene om innleggelse kommer samtidig med uttalelser om at Woods sponsorer har tapt milliarder på den kjedelige skandalen.

En ny studie gjennomført av University of California viser nemlig at sponsorene til Tiger har tapt milliardsummer på å være assosiert med golfstjernen de siste ukene.

Les hele saken: Tiger-skandale koster 70 mrd