Gå til sidens hovedinnhold

Toppløs Tiger i Vanity Fair

Superfotografen Annie Leibovitz fikk fanget tigeren.

(SIDE2): I februarutgaven til Vanity Fair er det Tiger Woods som pryder forsiden.

Bildet, som viser en Tiger Woods i bar overkropp, og med vekter i hendene, er tatt av den kjente fotografen Annie Leibovitz.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Bildene i bladet er tatt før Tiger-skandalen fant sted.

- Tiger er en intens konkurransemann og svært seriøs når det gjelder sin sport. Jeg ønsket å få fram dette i mine bilder. Og vise hans enorme fokus og hengivenhet, skriver Leibovitz på VanityFair.com.

Dessverre for fotografen har hun ikke fått avbildet Tiger Woods etter at han angivelig ble slått av kona, Elin Nordegren.

Har hyret privatdetektiv
Den engelske avisen Daily Mirror skriver nå at Nordegren etter sigende skal ha hyret en privatdetektiv for å få vite hvor stor formue ektemannen sitter på.

Det har den siste tiden florert ulike rykter vedrørende fremtiden til Woods og Nordegen, men de siste skriveriene setter fart i påstandene om at Nordegren vil ta ut skilsmisse mot den utro ektemannen Tiger Woods.

– Vil sikre seg alt hun har rett på
Det er antatt at den svenske eksmodellen har rett til halve av de 3.5 milliarder kronene Woods har tjent siden paret giftet seg i 2004.

– Elin vet at det å ansette en privatetterforsker er et smart trekk. Hennes advokater vil forsikre seg om at hun får hver krone hun har rett på. Elin er knust, men hun har nå bestemt seg for å avslutte ekteskapet, hun har fremtiden til barna deres å tenke på, skal en nær kilde av Nordegren ha sagt ifølge avisen.

Gjemmer penger
Woods har sin formue spredt over hele verden, så det er veldig vanskelig å estimere verdien på formuen hans. Finanseksperter har uttalt at han gjemmer penger lovlig i skatteparadiser rundt omkring i verden, og om dette er sant kan man forstå at Nordegen har satt en etterforsker på saken.

Snakket med barna
Nordegren, som tilbrakte julen sammen med parets to barn i Sverige, ble sist avbildet på skiferie i Aspen. Her skal hun ha tilbrakt nyttårshelgen, og hun skal også ha feiret sin egen 30-årsdag her.

Kommentarer til denne saken