Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det det «thighbrow» som gjelder

Er faktisk en positiv trend - nesten alle har det.

(SIDE2); Hvert år bringer med seg et nytt buzzord for kropp. I 2013 var det «thigh gap» som gjaldt.

Thinspiration

«Thigh gap» er en betegnelse som brukes til å omtale hulrommet som oppstår på toppen av lårene, når man er så slank at lårene ikke møter hverandre når man står med bena samlet.

På Instagram flommer det av slike bilder, men mange følte det nok litt bedre med seg selv når Sophie Elise avslørte akkurat hvor mye hun anstrenger seg for å få det til å se ut som hun har det. Ja, dette kan - som alt annet, trikses til.

I 2014 var det «bikini bridge» som gjaldt. «Bikini bridge» er når man er så slank at bikiniunderdelen går som i en bro over magen, holdt oppe av hoftebena. Bildene, og de tilhørende inspirasjonstekstene som «jeg elsker det når gutter legger merke til bikinibroen min» eller «keep going», sirkulerte på sosiale medier og bidro til enda mer «thinspiration».

- Positiv trend

Nå er det derimot «thighbrow» som gjelder, ledet an av Kardashian-familien.

Det fine med denne trenden er at det er noe de aller fleste kan stille seg bak. Dette er nemlig det nye ordet for hudfolden som dannes på toppen av låret når man bøyer seg fremover, ifølge Daily Mail.

Ifølge sosiale medier-brukere ser dette akkurat ut som øyenbryn, og derav oppstod navnet.

Mange mener dette er en positiv trend.

- Dette er enda en bølge i rekken av positive kroppstrender som foregår på internett akkurat nå. Fordi, det er ganske naturlig å ha «thighbrow», skriver Laura Jane Turner i Look, i artikkelen «Derfor bør du elske dine tighbrows».

Vil du lese mer om hva som rører seg i sosiale medier? Følg oss på Facebook!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai