Gå til sidens hovedinnhold

Til salgs: Flytende øy

Tennisbane, parkanlegg eller landingsplass for helikopter? Med en WallyIsland er det bare å velge.

Selskapet Wally er kjent for båter som langt på vei havner utenfor den vanlige definisjonen av båt.Det har de ikke tenkt å slutte med, skal vi tro tegningene av deres siste prosjekt WallyIsland.

Har yndlingsstrandtomten din blitt solgt til en annen? Er den lille øya ikke til salgs? Da er dette sikkert noe for deg.

Konge i eget rike
WallyIsland er på mange måter mer en øy enn en båt. Dersom det finnes superskurker av Lex Luthors kaliber vil dette garantert kunne være noe for vedkommende. Båten er nemlig stort nok til å lage sitt eget lille samfunn, der man selv kan være konge.

På det rundt 1000 kvadratmeter store dekk kan du for eksempel få laget din egen fotballbane, bygge landingsplasser for en håndfull helikoptre eller ta en spasertur i din egen tropiske lille jungel, med svømmebasseng på størrelse med en oase.

Lengst akter er det plass til et par 47-fots motorbåter eller et par digre seilbåter, en masse vannsportutstyr og et par kraner til å heise dem opp og ned av vannet med. Alt kan du få oversikt over fra det flyplassliknende tårnet som utgjør hovedbygningen i yachten.

Ta med venner og båter
Også innendørs i den 99 meter lange båten har du nok rom til å være konge i eget rike. Med seks kjempesuiter, 12 doble kabiner og en king size owners suite på 200 kvadratmeter er det klart at du bør sørge for å ha med deg en god del venner / undersotter for ikke å føle deg en smule ensom.

Her er også spa, spillerom, bibliotek og treningsstudio – så det bør kunne gå an å være om bord en helg uten å kjede seg.

«Konkurransedyktig»
Hva skal så til for å drive en flytende øy som denne framover? Selve motoriseringen er ikke bestemt, men toppfarten er uansett satt til beskjedne 17,5 knop. Drivstofftanker på 750.000 liter gjør at du likevel kan komme et stykke i marsjfarten på 16 knop.

Prisen er heller ikke foreløpig satt. Men selskapet har lovet at prisen er konkurransedyktig. Hva nå enn det måtte bety.

Les flere saker om båt og båtstoff her.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis