Gå til sidens hovedinnhold

Hva gjør du her, Tila?

Tila Tequila hadde ikke helt kontroll over antrekket.

(SIDE2): Når de største stjernene i verden samles for å hylle hverandre, er det ikke til å komme utenom at det skjer en liten glipp eller to.

Og det var en god, gammeldags puppeglipp Tequila hadde da hun skulle posere på den røde løperen før søndagens American Music Awards-shows VIP-fest.

Se flere bilder fra den pinlige glippen nederst i saken!

Avslørte mye
Den sexy 29-åringen ankom festen i en svært avslørende kjole, med lekre strassdetaljer.

Utringningene var så lav at den rakk stjernen helt ned til navlen, og hun kombinerte kjolen med et par sexy høye hæler. I halsgropen lå en haug med glitrende smykker, men de gjorde ingenting for å skjule hennes to fordeler da kjolen plutselig skled av skulderen avslørte litt for mye av det god.

Tequila lo av hele fadesen, og dekket raskt til det blottede brystet, og fortsatte poseringen som ingenting hadde skjedd.

Sjokkerte på Twitter
Tidligere i år fikk realitystjernen mye oppmerksomhet etter at hun postet en rekke sjokkerende meldinger på sin Twitter-side. Dette skjedde kort tid etter hennes kjæreste, milliardærarvingen Casey Johnson, døde. Tequila ble blant annet nektet inngang til kjærestens begravelse, noe Tequila tok ganske tungt.

Les hele saken:Fikk ikke komme i begravelsen

Den siste tiden har det derimot vært forholdsvis lite presseoppmerksomhet rundt Tequila, men nå er hun altså tilbake i rampelyset.

Tenåringshelten sanket prisene
Det var en stjernespekket aften i Los Angeles under årets Rollings Stone American Music Awards.

Tenåringsidolet Justin Bieber sanket inn flest priser. Hele fire prisen kunne den unge gutten ta med seg hjem, mens hans gode venn Usher fikk med seg to priser.

Også Lady Gaga, Taylor Swift og Rihanna ble hedret - de fikk alle fikk prisen for beste kvinnelige artist, i sine respektive musikksjangrer.

Black Eyed Peas dro hjem med prisen for beste gruppe innenfor pop/rock sjangeren, mens Carrie Underwood fikk den prestisjefylte country prisen for sitt album «Play On».

SE FLERE BILDER AV KJOLEGLIPPEN HER:

3912

Kommentarer til denne saken