Gå til sidens hovedinnhold

Fikk ikke komme i begravelsen

Tila Tequila fikk ikke være tilstede da forloveden Casey Johnson ble begravet.

(SIDE2:) Casey Johnson var arving til millardformuen kjente Johnson & Johnson, som blant annet produserer babyolje, diverse apotekartikler og dagligvareartikler.

Funnet død hjemme
Den unge lesbiske kvinnen ble funnet død i sitt hjem for en drøy uke siden.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ifølge vitner skal leiligheten hennes ha vært full av søppel, og det er antatt at hun hadde vært død en god stund før hun ble funnet. Medier i USA har opplyst at 30-åringen var blitt avskåret fra arven og vann- og strømforsyningen skal ha vært skrudd av.

Nylig forlovet
Casey Johnson var kjent i seg selv, men var den siste tiden også kjent som MTV-realitystjernen Tila Tequilas forlovede. Tila, med sin ville livstil, var tydelig ikke ønsket av Johnsons familie da hun ble begravet søndag

Seremonien var liten og kun omsluttet av nær familie. Og der regnet tydeligvis ikke Casey Johnsons kvinnelige forlovede med.

- Jeg får ikke engang se min kone for en siste gang og ta farvel med henne. De er onde mennesker, sier Tila Tequila.

Venner av Casey Johnson har sagt at de finner hennes død uforklarlig.

- Hun var veldig lykkelig for tiden. Hun gledet seg til at hun og forloveden skulle skape sitt felles hjem, sier interiørdesigner .

Etter at Casey Johnson ble funnet død, har Tila Tequila kommet med flere merkelige uttalelser. Blant annet har hun hevdet at parets venninne, Nicky Hilton, tok med seg hundene til Johnson for å avlive dem.

Kommentarer til denne saken