HTML EMBED

SPANIA

Evig populære Mallorca

I over 50 år Mallorca har vært en av nordmenns tre mest populære sommerdestinasjoner. Øyas varierte natur og storbyen Palma, som ligger lett tilgjengelig fra de fleste turiststedene, forklarer mye av populariteten.
NÅR 19.-27. juli
HVEM Ving
PRIS 5395 kr for flyreise t/r Oslo Palma og åtte dager i delt 1-roms leilighet på Isla del Sol i Playa de Palma, Mallorca.
HUSK Lei en bil i et par dager og få med deg de vakre Tramuntana-fjellene.

NORGE / STORBRITANNIA

Luksuscruise til Vestlandet

Cruiserederiet Holland America Line er et høykvalitets cruiseselskap, som særlig gjenspeiles i servicen og maten om bord. På denne tolvdagersturen med MS Eurodam starter du i Oslo og drar videre til Vestlandet og Skottland, for så å mønstre av i Dover. Besøket i Edinburgh sammenfaller med det kjente Military Tattoo-arrangementet.
NÅR 1.-13. august
HVEM Ask Mr. Cruise
PRIS 10 998 kr per person i delt innvendig lugar. Returen fra Dover/London er ikke inkludert i prisen.
HUSK MS Eurodam er et mellomstort cruiseskip med plass til 2100 passasjerer og et mannskap på 929.

NORGE

Naturopplevelser med musikk

Den særegne naturen rundt Treungen ved Nisservannet i Telemark er noe mange utlendinger faller for. I den første helgen i august kan du i tillegg til naturopplevelsen oppleve god musikk.
NÅR 3.-6. august
HVEM Treungenfestival 2011
PRIS 2110 kr for festivalpass og plass på festivalcampen fra onsdag til søndag.
HUSK Årets artister er blant andre Kim Larsen, Postgirobygget, Vamp, Hellbillies, Madcon og Kurt Nilsen.

ESTLAND

Middelalderuke i Tallinn

Få byer i Europa kan oppvise en flottere ramme rundt en middelalderfestival enn Tallinn. Gamlebyen er nå gjennomrenovert, og i andre uken i juli er det stor fest med mengder av aktiviteter i østersjøbyen.
NÅR 7.-11. juli
HVEM Estonia Air og www.booking.com
PRIS 3130 kr per person for flyreise tur-retur Oslo-Tallinn samt fire netter på det nye firestjerners hotellet Nordic Hotel Forum.
HUSK Tallinn er Europeisk kulturhovedstad i år, og byr på mange spennende opplevelser.

INDIA

Fottur i Himalaya

Ladakh i den indiske delstaten Jammu og Kashmir er kjent for sine naturskjønne fjellandskaper og sin tibetansk-buddhistiske kultur. Espnes Reiser byr med denne pakken på spennende vandreturer i denne fargerike indiske regionen.
NÅR Perioden juni til oktober.
HVEM Espnes Reiser
PRIS 13 940 kr per person for en 12 dagers pakke som inkluderer flyreise Oslo-Leh t/r samt overnattinger, noen måltider, utstyr til turen, guide etc.
HUSK Noen av overnattingene er i telt.

NORGE

Sørlandsidyllen Merdø

En kort ferjereise fra Arendal, ved innseilingsfyrene Store- og Lille Torungen, ligger den gamle uthavnen Merdø, et sommerparadis med rullestein, vandrerstier, gravhauger, kafé, et museum og nydelige strender.
NÅR 1.-8. juli
HVEM Agderferie
PRIS 8000 kr for en hytte med plass til 6-8 personer på sørsiden av Tromøya like innenfor Merdø. En landstedsbåt med påhengsmotor er inkludert og gjør det lett å ta seg frem og tilbake til Merdø.
HUSK 7.-9. juli er det sommermarked i Arendal, med «Ta sjansen» i Pollen første dag kl. 21.

MALDIVENE

Barfotluksus

På Hilton Maldives Iru Fushi på Noonu Atoll, i din egne, romslige «beach villa», og med Maldivenes kritthvite strender, grønne palmer og vakre, turkise laguner som kulisser, får du feriedrømmen oppfylt på de fleste områder.
NÅR 13.-21. juli
HVEM Paradisreiser
PRIS 16 990 kr for reise med Lufthansa tur-retur Oslo-Maldivene inkl. frokost og middag. Transfer med sjøfly t/r fra flyplassen til øya inngår også.
HUSK Gjennomsnittstemperaturen på Maldivene er 28 grader både på land og i havet.

MIDDELHAVET

Matgleder til havs

På to år gamle, luksuriøse Equinox er sjansen liten for at du skal kjede deg. Skipets 10 spisesteder serverer noe av den beste maten som er å få til sjøs, og på et av de øverste dekkene kan du i tillegg kose deg på en flott plen(!). Skipet seiler ut fra Roma og gjøre syv spennende stopp i Italia, Hellas og Tyrkia.
NÅR 19.-30. August
HVEM Celebrity Cruises
PRIS 6743 kr i delt innvendig dobbeltlugar med alle måltider om bord. Tillegg for transport Oslo-Roma-Oslo.
HUSK Romas havneby Civitavecchia ligger en times kjøring sør for Roma. Rome Cabs (www.romecabs.com) kjører deg fra Roma til skipet for ca. 1000 kr (to personer) og ca. 1200 kr for fire personer. Du kan også ta tog fra Termini.

PORTUGAL

Ukjente kulturstier til Évora

Med denne pakken kan du oppdage det mer ukjente Portugal, blant annet ved å reise gjennom kulturlandskapet Alentejos til Évora, med return hjem via Porto nord i landet.
NÅR 23. september-1. oktober
HVEM TEMA
PRIS 12 198 kr for flytransport Oslo-Portugal t/r og overnatting i dobbeltrom samt måltider ifølge turprogrammet.
HUSK Turen omfatter også besøk i typisk portvinsbyer som Peso de Régua og Porto.

ITALIA

Venetiansk luksus

Adriatershavets dronning slutter aldri å fascinere og imponere. Og skal du for en gangs skyld unne deg luksus på reisen er Venezia en sterk kandidat. Hotel Luna Baglioni er et av byens beste femstjerners hoteller, med en topp plassering like ved Markusplassen.
NÅR 23.-30. juli
HVEM Solfaktor Pluss
PRIS 18 197 kr for flyreise Oslo-Venezia og syv netter i delt dobbeltrom (superiorrom) på femstjerners Luna Baglioni.
HUSK Ha med gode sko. Brosteinsgatene er harde på beina.

ABONNER PÅ REISER & FERIE