Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr «24»-maraton på web-TV

TV 2s web-TV-tjeneste Sumo har fått tillatelse til å publisere alle episodene av inneværende «24»-sesong.

(SIDE2:) Reklamekanalen er i gang med den sjette sesongen av spenningsserien «24», som følger agenten Jack Bauer i et nytt døgn spekket med dramatiske hendelser.

Maraton på nett
Noen maraton-lørdager med «24» blir det ikke, så de som ikke har fått med seg de første episodene av den 24-episoder lange serien, får ikke muligheten til å oppdatere seg - slik TV 2 har gjort tidligere sesonger.

Derimot kan Sumo-brukerne meske seg med «24»-episoder. Ikke nok med at alle episodene som er sendt blir lagt ut på TV2.no. Hver torsdag legger Sumo også ut episoden som skal sendes på TV 2 den påfølgende uken. Dermed kan utålmodige «24»-fans sette seg foran PC-en og gå rett på neste episode etter hver TV 2-sendte avsnitt av serien.

Satser på flere
Dette er første gang Hollywood gir tillatelse til å la en amerikansk serie publiseres samtidig, og delvis før, den sendes på TV.

- «24» er en intens spenningsserie, og alle som ikke klarer å vente en uke på fortsettelsen kan nå se to episoder på rappen. Og de som har gått glipp av episodene hittil kan få med seg sesongen helt fra starten av, sier redaksjonssjef i TV 2 Sumo, Eva Iselin Husby.

Hun sier videre at TV 2 Sumo satser på å få flere aktuelle amerikanske serier på nett.

Klikk her for å se mer om TV 2 Sumos «24»-seksjon

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album