Gå til sidens hovedinnhold

Tilstanden bedre etter Flesland-ulykke

Kvinnen som nær ble kvalt i arbeidsulykke på Flesland tirsdag, er nå på bedringens vei.

(iBergen.no) Den 24 år Widerøe-ansatte stueren, ble hengende etter et transportbånd som fører bagasjen fra transportvognen til flykroppen. Hun ble slept etter båndet da skjerfet til kvinnen festet seg i båndet.

Tilstanden lettere
Kvinnen var bevisstløs i lengre tid og tilstanden var livstruende. Torsdag bedret tilstanden seg og kvinnen er nå på bedringens vei.

- Tilstanden er lettere og stabil, får iBergen.no opplyst fra informasjonsavdelingen på Haukeland universitetssykehus fredag.

Skal ikke bruke skjerf
Det sier kommunikasjonsdirektør i Widerøe, Richard Kongsteien.

- De ansatte skal bruke Widerøeuniformen som har blitt utdelt og ikke blande dette med private ting. Det er ikke skjerf på den utrustningen nettopp på grunn av slike farer, sier Konsteien til iBergen.no.

Ulykken har gått sterkt inn på de ansatte i Widerøe og fokuset har vært på kvinnen og ikke klesdrakten til de ansatte. men ulykken har likevel ført til tiltak

- Vi har fått tilbakemeldinger fra de ansatte om at jakkene de bruker er kalde og at de trenger noe ekstra under. Vi vurderte først å bestille inn en fleecehals, men nå har vi bestilt inn nye jakker. Vi har som sagt først og fremst fokus på jenta og familien og at de skal komme gjennom dette. Vi håper og ber om at det går bra. Så må vi bruke episoden til å lære etterpå, sier Kongsteien.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre