Gå til sidens hovedinnhold

Tine gjester Gest

Halve musikknorge er med i Gest sin nye video. Låten er en cover av The Aller Værste sin «Dans til musikken».

Kalle Hamre har samlet sammen musikere som Dum Dum Boys, Doddo, Jan Eggum, Willian Hut og en rekke andre for å hedre en stor tekstforfatter/musiker, som nå sliter med kreftens onde vilje; Lasse Myrvold.

På samleplaten synger Gunnar Gest låten «Dans til musikken». Den er blitt platens singel, og da må det lages video. I den forbindelse har alle musikerene som er med på platen, tatt seg en svingom med kamera. Bak kamera finner du Aligator Film. Denne gangen representert av Øystein Fykse som fotograf, og Sergio Ramirez som skal klippe det hele sammen.

Tine Ågotnes bidrar med låten «Dødt liv», som Lasse lagde da han spilte i bandet. Hun har forøvrig akkurat gitt ut egen plate som fikk gode terningkast i lokalpressen. Tine er kjent for å ha den mest sexy stemmen Bergen har hørt.

- Den fikk ikke så bra kritikk i Oslo pressen, men du vet hvordan de er. Hvis en mann produserer platen selv, er han et geni. Mens hvis en dame gjør det samme trenger hun hjelp. Tines er klar i sin dom over pressen i Oslo.

Gest gir ut sin plate i september. Der er «Dans til musikken» med, men med en annen mix. Er du sugen på høre noen av låtene på hans kommende platen, er det bare å ta turen til Askøy og Lost Weekend. Der spiller Gest torsdag klokken sju.

Videoen kan du se på NRK når de viser en dokumentar de har laget om Lasse.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her