(SIDE2): Mange kjenner Tine Helene Valle som vinneren av «Paradise Hotel» i 2010. Der fikk glamourmodellen mye oppmerksomhet for sine store bryster.

Med sine 155 centimeter i høyden var hun den gangen den laveste av deltakerne, men hun kompenserte med sine silikonbryster.

Hun hadde i 2010 600 gram silikon i hvert bryst, og det ble det selvsagt oppmerksomhet av. TV3 passet også på å få vist de frem i første episode av serien.

- Jeg gleder meg skikkelig til å se den første episoden, men gruer meg litt til at hele Norge skal få se puppene mine. Det er jo ganske mange som har sett dem allerede, men litt sjokk at de viser det i første episode, sa modellen til Side2 den gang.

I et intervju med seher.no denne uken forteller Valle at hun la inn 200 gram til i hvert bryst for en tid tilbake. Selv om hun nå er oppe i 1600 gram silikon totalt virker det som om hun nådde maxstørrelsen for når folk snur seg på gaten for en tid tilbake.

- Jeg hadde tenkt på dette lenge, og siden jeg synes store pupper er ganske fint bestemte jeg meg for å legge inn litt mer silikon. Men det er nesten ingen som har lagt merke til at de har blitt større, sier Valle til Seher.no.

Valle har også en blogg, men den har ikke blitt oppdatert på noen måneder. Du finner den her .