Gå til sidens hovedinnhold

- Disse buksene gir meg milelange bein

Dette er motebloggernes jeansfavoritter.

(Side2): Vi har alle vært der. Du står låst inne i prøverommet, og har dratt med deg minst 15 jeans fra bordet utenfor, hver eneste bukse i minst tre forskjellige størrelser.

Uansett hvor mange du prøver så er de for trange rundt leggene, for store på rumpa, for små rundt livet. Det å finne den perfekte jeansen kan være en real utfordring i seg selv.

Derfor tok vi kontakt med Side2s motebloggere, for å få dem til å dele sine favorittjeans med oss.

Camilla Abry

Blogg: Camillaabry.blogg.no

- Som jeansdesigner er det veldig vanskelig å velge kun én modell. Denne sesongen er det tre soleklare favoritter hos meg, - med 70-tallet i fokus er slengbuksen (Bootcut Blake fra Cubus) et absolutt must i garderoben. I tillegg har du jo boyfriendjeansen (Tomboy Tracy fra Cubus) og Skinny Jeans, sier hun, før hun legger til:

- Men om jeg ble nødt til å velge kun en style måtte det blitt Skinny Low Salt fra Cubus. Dette er en jeans med lavt liv og tight fit, som kommer i flere ulike vasker. Min favoritt er svart denim.

Som designer er Camilla både opptatt av passform, kvalitet, vask og detaljering.

- Dette er en passform som er klassisk, tidløs, og som kan brukes til de fleste anledninger. Dette er plagger jeg tyr til når jeg har dårlig tid, om jeg skal løpe på matbutikken, til jobb eller på fest. En skinny svart jeans kan brukes til alt! Dessuten holder denne modellen på fasongen etter bruk og vask, noe jeg anser som veldig viktig.

Tine Monsen

Blogg: Tinemonsen.blogg.no

- Min favorittjeans er et par boyfriendjeans fra Levi's. De er ca. 15 år gamle, men har aldri vært mer riktige og moderne enn det de er i dag, sier motebloggeren, før hun legger til:

- Dette er de perfekte boyfriendjeansene, som sitter som et skudd uten at de har noe særlig stretch. Jeg er veldig glad i jeans som har mye denim i seg, etter en lang periode hvor jeg brukte mye stretch.

Anne Berit Valla

Blogg: Anneberitvalla.blogg.no

- Min favoritt akkurat nå er Made in heaven (MIH) - The Marrakesh jeans. Den er blå, med high rise og kick flare. Den gir meg akkurat den 70-talls looken som er så hot akkurat nå! Man får også lange bein, ettersom den er ekstra lang i beina. Da kan jeg ha skyhøye hæler under uten at de vises, sier motebloggeren.

Elisa Røtterud

Blogg: Elisa.blogg.no

- Jeg har flere skuffer med jeans, meddeler Elisa, før hun påpeker at absolutt alle jeansene har sitt eget formål.

- Levi's og Wrangler er mine favoritter til fjells og kos. I jobbsammenheng har jeg omfavnet 70-talls estetikken denne sesongen, og her synes jeg Genetic Denim leverer skikkelig. De får beina til å strekke seg lengre, og så gik buksene et herlig løft på rumpa - synes jeg da.

Line Kirkhus

Blogg: Lilisfashion.bogg.no

- Jeg har flere lass med jeans, og mange favoritter. Vanligvis går jeg for de mest komfortable buksene jeg har. Mine «go to»-favoritter er fra Never Denim, Gina Tricot og Genetic. Genetic sine jeans har silke i seg som gjør dem ekstra myke, sier Line, moteredaktør i Side2, før hun fortsetter:

- Komfort går langt over passform for min del, men disse holder passfomrne også. Det at de er fra Never Denim og Gina Tricot i tillegg gjør at de ikke er så ille i pris.

Favorittparret akkurat nå er imidlertid de kule slengbuksene fra Mih.

- De er passe lave i livet, og så er de innmari kule. Jeg får milelange bein i dem, sier hun.

HTML EMBED
Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken