Gå til sidens hovedinnhold

Blir dette den nye treningsdrikken?

Ny melkevariant med femti prosent mer protein.

(SIDE2): Den 3.september lanserer TINE sin nye melk TINE Styrk.

Den nye melketypen innholder femti prosent mer protein, femti prosent mer kalsium, ekstra D-vitamin, er fettfri og er holdbar i hele tretti dager, skriver TINE på sine hjemmesider.

TINE Styrk er ikke tilsatt ekstra protein eller kalsium, men næringsinnholdet er et resultatet av at melken er konsentrert slik at det naturlig blir et høyere innhold av protein og kalsium.

Ifølge produsenten gjør det høye innholdet av protein og kalsium melken hvitere og mer smakfull enn vanlig skummet melk.

- I flere forbrukerundersøkelser de siste årene har vi avdekket at ulike målgrupper har ulik motivasjon for å drikke melk. Noen er opptatt av å få en finere kropp, mer muskler og strammere kropp, andre er opptatt av å vedlikeholde kroppen, andre igjen er mest opptatt av å holde seg friske, mens atter andre er spesielt opptatt av at melk forebygger beinskjørhet, sier konserndirektør Hege Holter Brekke.

- Med utgangspunkt i denne kunnskapen har vi forsket oss frem til en melk som passer alle som liker og drikker melk, men som er særdeles godt tilpasset enkelte målgrupper, forklarer direktøren og sikter til treningsglade og helsebevisste nordmenn.

Kommentarer til denne saken