Gå til sidens hovedinnhold

Ting jenter synes er kjedelig i senga

Er du ung har du kanskje hatt dine første forsøk med din kjære i sengen. Her har du gode råd for å holde på henne.

Aller først: Jenter har stort sett ikke de aller største forhåpninger om dine ferdigheter i senga, og er glad i deg uansett. Men av og til må du gi det lille ekstra!

Husk at det motsatte av kjedelig er spontant og uventet...

1. Be om lov

Det er ingenting sexy ved å spørre kjæresten din om lov til å ha sex med henne! La henne forstå det ved å vise henne tegn eller gjennom deres innbyrdes språk. Kyss henne og vis henne hva du vil. Hun vil det samme!

2. Forutsigbarhet

Har du og kjæresten din vært sammen en stund, kan dette bli et problem. Men er du ute etter et langt og sexy forhold så må du bestrebe deg på å gi litt ekstra her og der. Aldri la det gå så langt at hun kan forutsi alt du vil gjøre! Bruker du vansligvis 2 minutter på forspillet, gi henne plutselig 15 minutter av din uavbrutte oppmerksomhet - og tirr henne nådeløst. Du vil ikke angre.

3. Dunk, dunk, dunk

Ingen jenter vil bli behandlet som en oppblåsbar barbaradukke (ok, kanskje noen ganger...). Langt fra alle runder i sengehalmen er «den mest sinnsyke seksuelle opplevelsen noen sinne», det er noe alle vet, og det er helt greit. Men prøv så ofte som mulig å elske med kjæresten din. Hun er en kvinne som vil føle seg som verdens midtpunkt - få henne til å føle det slik.

4. Ingen romantikk

Basert på den gjennomsnittlige guttens nær paniske frykt for romantikk, vil jenta di nesten ikke tørre å håpe på den store romantikken. Andre gutters lidende forhold til den store R-en kan dermed bli din store fordel. Overrask henne med en intim middag for to, spill Barry White og forfør henne. Skriv lapper med hva du vil at hun skal gjøre med deg når dere møtes neste gang - eller hva du vil gjøre med henne. Kort fortalt: Lev ut klisjeene (men ikke overdriv!).

5. Alltid på soverommet

Har kjæresten din detaljert oversikt over sprekken i soverroms-taket, har du et problem. Vis henne heller flisene i dusjen, kvisthullene på kjøkkenbordet, den vakre skumringsfargen i skogen eller la henne få litt sand i buksa på en avsideliggende strand. Skjønner?

6. Aldri prøv noe nytt

Har du vært sammen med kjæresten din en stund er det kanskje på tide å eksperimentere litt. Prøv noen dristige nye posisjoner, lev ut fantasiene deres eller prøv rollespill. Bare husk: Vær spontan og overrask henne. Av og til i alle fall...

Reklame

Slik blir du glad i i løpe

Kommentarer til denne saken