Alle har vel - som Insane Clown Posse fundert over hvordan magneter fungerer. Vi skal ikke gå inn i dype geologiske problemstillinger, bare konstatere at magneter på den ene siden suger seg fast som en feit mann til en tallerken spaghetti, mens på motsatt side er helt Jens Stoltenberg når han blir tilbudt en klem av Trond Giske.

Poenget er at det er noen ting som rett og slett bare ikke passer sammen, uansett hvor hardt man prøver, og ethvert forsøk vil medføre snøfall i peisen og flygende bokser med makrell i tomat.

Men hvilke ting, hører vi dere rope, hvilke ting passer ikke sammen?.

Pussig at dere skulle spørre.

Vi har nemlig laget en liste over ting som ikke bør kombineres.

1. Eldre mennesker og fart

Joda, det fins fysiske begrensinger som gjør at den eldre garde ikke spurter rundt som geparder på Redbull, men det er ikke det vi tenker på heller. Vi har vel alle havnet bak den søte, lille damen som skal handle kaffi og kamferdrops med et rikt sortiment av utenlandsk valuta og utgåtte småmynter? I tillegg har hun gjerne en historie om opprinnelsen til portemonéen sin, eller en av mangfoldige "Da jeg var ung"-historier. Man ville vel tro at folk med kort tid igjen ville ha det litt mer travelt, men nei.

I tillegg har de ikke akkurat rykte på seg for å være fartsfantomer i trafikken heller...

2. Kvinner og parkeringsplasser

Her kommer vi garantert til å bli beskyldt for å være sjåvinistiske svinepelser, men vi mener ikke at kvinner gjør det generelt verre ute i trafikken enn menn. Tvert i mot, dere klarer å sminke dere, snakke i telefonen, kommentere klærne til forbipasserende, og holde hånden på rattet samtidig. Likevel er det noe med parkeringsplasser mindre enn landingsstripen på Gardemoen som skremmer vettet av dere. Se vedlagt bevis (og for guds skyld, skru av lyden!):

HTML EMBED

3. Menn og multitasking

En bedre måte å si det på, er at vi menn er utrolig fokuserte. Når søndagskampen kommer på skjermen, kan selv ikke flyalarmer eller Crazy Frog-ringetoner stjele oppmerksomheten vår. Og hvis telefonen ringer mens vi er på ramma, trenger vi et lite sekund eller to etter å ha lagt på for å huske at ikke alle er interessert i å ta del i alle våre kroppslige funksjoner.

4. Microsoft og brukervennlighet

Den fryktede blåskjermen har en tendens til å dukke opp på de mest ubeleilige stunder, som i innspurten på eksamensforberedelsene, eller i det diskfragmentering tikker over på 98%, etter syvogtredve timer med hard tenking. Den verste vi har sett hittil, er derimot følgende advarsel i det vi prøvde å avslutte Windows: "Prosessen 'Windows avslutter...' svarer ikke". Hvorfor er det ingen som har arrestert Bill Gates for cyberterrorisme?!

5. Countrymusikk og applaus

I kampen om tittelen "Verste Musikksjanger" fins det mange kandidater, men selv dansebandene og lekegangsterne med omvendt knebukse må vike for klynkende gitarsliding og breiale sørstatsdialekter. Det er faktisk vitenskapelig bevist at denne musikken skaper et kraftfelt i håndflatene som gjør at de frastøter hverandre. Hjernekollaps og spontan antennelse kan også forekomme. Helt sant!

Flere ting som ikke passer sammen finner du her.