Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier Leauge-rykter

Manchester United har øynene på to potensielle Paul Pogba-erstattere, James Rodriguez nærmer seg Qatar og to storklubber er interesserte i Arsenal-talent. Dette er tirsdagens Premier League-rykter.

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United løper ut neste sommer. Dersom franskmannen velger å forlate de rødkledde fra Manchester, skal Ole Gunnar Solskjær og co. stå klar med sjekkheftet for å signere Franck Kessie som Pogbas erstatter, ifølge spanske Mundo Deportivo. 24-åringen har vært en fast inventar på midtbanen til AC Milan de siste årene og hadde en kjempesesong sist sesong med 13 mål og fire målgivende pasninger på 37 ligakamper. Ivorianeren har startet de tre siste kampene for den italienske storklubben etter å ha slitt med skader innledningsvis denne sesongen.

En annen midtbanespiller som er på Uniteds radar er Tanguy Ndombele, skriver italienske Calciomercato. Franskmannen har vært litt inn og ut av laget til Tottenham siden han ble signert for 54 millioner pund i 2019. Ndombele åpnet denne sesongen med å ikke engang være i troppen til London-klubben, før han fikk 77 minutter mot Rennes i Conference League og 61 minutter mot Chelsea søndag. Ndombele skal være aktuell for United dersom Pogba forsvinner neste sommer.

LES OGSÅ: Reagerer på disse bildene av United-stjernen: - Jeg kan ikke tro det

Colombiske James Rodriguez, som for alvor ble verdenskjent etter sin spinnville scoring under fotball-VM i 2014 mot Uruguay, virker å være ferdig i Everton. Rodriguez, som ble solgt fra Monaco til Real Madrid kort tid etter mesterskapet, herjet i sin første sesong med Madrid-klubben og noterte seg for 13 mål og 13 målgivende pasninger på 29 seriekamper. I juli 2017 ble han lånt ut til Bayern München, der han var i to fulle sesonger og vant to seriegull og et cupgull. I 2019 returnerte han til Real Madrid, der han ble fryst ut av trener Zinedine Zidane, som gjorde at han ble solgt til Everton i september 2020. Drøyt ett år, 26 kamper og seks mål senere skal han være nære en låneovergang til Al Rayyan fra Qatar, skriver overgangsguru Fabrizio Romano.

Juventus og Atletico Madrid er to av klubbene som skal være villige til å åpne sjekkheftet for Bukayo Saka, skriver Calciomercato. 20-åringen, som ble utsatt for grov rasisme og hets etter å ha bommet på straffe under EM-finalen mot Italia i juli, har vært fast for Arsenal i innledningen av denne sesongen, kan være på vei bort. Spanske medier skriver at et eventuelt Saka-kjøp vil koste klubbene over 50 millioner euro. Så gjenstår det å se om noen punger ut for Saka, som har vært god så langt denne sesongen.

LES OGSÅ: Neville og Keane bekymret etter å ha sett Kane spille: - Alarmbjellene ringer

Real Madrid mistet både Raphael Varane og Sergio Ramos i sommerens overgangsvindu. Nå skal klubben stå klar for å punge ut for PSG-stopper Marquinhos, som har kontrakt med den franske storklubben ut juni 2024. Det skriver spanske Fichajes. Real Madrid skal være villige til å legge de nødvendige millionene euro på bordet for å skaffe seg den brasilianske midtstopperen, som har spilt fast for PSG siden overgangen fra Roma sommeren 2013. 27-åringen overtok kapteinsbindet da Thiago Silva forlot klubben til fordel for Chelsea i august 2020.

Inter håper å kvitte seg med Alexis Sanchez, skriver italienske InterLive. Chileneren ble først lånt ut fra Manchester United til Inter, før han i september i fjor gikk gratis til hovedstadsklubben. Det har ikke gått på skinner for 32-åringen i Inter, selv om han var med på å vinne Serie A sist sesong. To av klubbene som skal være interesserte i Sanchez sine tjenester er Real Betis og Sevilla. Han har vært skadeplaget den siste tiden og kun fått 24 minutter så langt denne sesongen. Det var i sist kamp mot Bologna, der han noterte seg for en målgivende pasning.

Fiorentina prøver å forlenge med Dusan Vlahovic, etter at flere klubber skal ha ligget langflate etter serberen i sommer. Vlahovic har åpnet denne sesongen gnistrende med tre ligamål på fire kamper og spesielt Tottenham var interessert i å signere spissen da overgangsvinduet fortsatt var åpent. Det klarte de ikke, og nå jobber Fiorentina på spreng for å forlenge med det 21 år gamle stortalentet. Han var også meget god sist sesong med 21 mål på 37 Serie A-kamper.

Se alle sendinger

Ligue 1

fredag 10 desember 21:00
Nantes - Lens
lørdag 11 desember 17:00
Brest - Montpellier

2:50

søndag 05 desember
Bordeaux - Lyon

2:50

søndag 05 desember
Nice - Strasbourg