Cardano pris nå
kr 3.51 -8.60%

Kjøpe Cardano (ADA)

Kjøp Cardano (ADA) Direkte med MasterCard/VISA i Norge

  • Åpne konto enkelt
  • Kjøp Cardano direkte
  • Oppbevar Cardano trygt
Obs: Investeringer i bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke regulert i de fleste EU land (inkl. Storbritannia og Norge). Derfor har du ingen særskilt beskyttelse som forbruker. Det medfører risiko for tap av kapital.

Hvordan kjøpe Cardano – Komplett kjøpeguide

1Kjøp Cardano med 3 enkle steg

3 enkle steg for å kjøpe din første Cardano

Mange tror at det å kjøpe Cardano krever god teknisk innsikt, men å kjøpe Cardano er faktisk lettere enn det de fleste tror. Fremgangsmåten for å kjøpe Cardano kan variere litt fra sted til sted. Under bruker vi eksempelet fra Skilling som, med sine forenklede prosesser, er en særlig populær plattform for nybegynnere som investerer i Cardano.

Noen steder er det nødvendig å sette opp en kryptolommebok før du kan kjøpe Cardano, men med Skilling er dette ikke nødvendig. Du kan når som helst gjøre dette i etterkant dersom du ønsker å ta direkte kontroll over dine Cardano.

Steg 1. Opprett brukerkontoen din

Det er enkelt å registrere seg på Skilling

Det første du trenger å gjøre er naturligvis å sette opp en brukerkonto hos SKilling. Skriv inn det ønskede brukernavnet ditt og et sikkert passord.Du vil bli bedt om å oppgi nødvendig informasjon, inkludert ditt navn, e-postadresse og telefonnummer, for å opprette en konto. Deretter vil du bli bedt om å verifisere din konto ved hjelp av BankID. Dette er en sikker og enkel måte å bekrefte din identitet på.

Steg 2. Innskudd og kjøp

Det er enkelt å gjøre innskull på Skilling

Når du har registrert en konto på Skilling og bekreftet din identitet gjennom BankID, må du sette inn penger for å kjøpe Cardano. Skilling tilbyr flere innskuddsmetoder, inkludert kreditt- og debetkort, bankoverføring og e-lommebøker som Skrill og Neteller. Velg den innskuddsmetoden som passer best for deg, og overfør pengene til kontoen din.

Det er enkelt å kjøpe Cardano på Skilling

Steg 3. KYC prosessen og uttak

Når du har registrert en konto på Skilling, må du verifisere identiteten din gjennom KYC-prosessen. Dette innebærer å laste opp gyldige identifikasjonsdokumenter og svare på en serie spørsmål om din erfaring med trading, din jobb og inntekt, og andre relevante opplysninger. KYC-prosessen sikrer at Skilling oppfyller regulatoriske krav og beskytter både deg og Skilling mot svindel og andre uønskede aktiviteter.

Skilling har en rask og enkel uttaksprosess som gjør det enkelt å få pengene dine ut når du trenger det. Merk at du må fullføre KYC-prosessen for å kunne gjøre uttak av fiat-valuta.

Cardano
ada
logo
Pris Nåværende pris
kr 3.51
Prisendring 24t Prisending de siste 24 timer
kr -0.30
-8.60%
Volum 24t Hvor mye som ble handlet i løpet av de siste 24 timene.
kr 4,499,534,995.00
Markedsverdi Den totale markedsverdien som sirkulerer.
kr 122,922,223,073.00
Forsyning Mengden coins som sirkulerer på markedet og er i offentlige hender.
35,045,020,830.32 ada

Kryptovaluta investeringer er ikke regulert i noen EU land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Du risikerer din kapital.