Dodgecoin pris nå
kr 0.67 -3.32%

Dogecoin børser

Anbefalte Dogecoin handelsplattformer

eToro

eToro

Anbefalt
coinbase

Coinbase

Anbefalt
binance

Binance

Anbefalt

Dogecoin Børs – De beste børsene for handel med DOGE

1Valg av kryptobørs for Dogecoin

Foreløpig er ikke Dogecoin tilgjengelig fra noen av de norske kryptobørsene, men det finnes flere hundre andre kryptobørser å velge mellom, og mange av disse tilbyr kjøp og salg av Dogecoin. Hvilken av disse man bør velge er et vanskeligere spørsmål for mange som ønsker å kjøpe Dogecoin i Norge. Med så mange kryptobørser å velge mellom internasjonalt kan det være vanskelig å bestemme seg.

Kryptoindustrien internasjonalt er fremdeles i stor grad uregulert, så standarden på kryptobørsene er veldig variabel. Her finnes alt fra svindlere og amatører til høyst profesjonelle finansinstitusjoner. For å gjøre det litt lettere introduserer vi deg i denne artikkelen til et utvalg av de mest populære og seriøse kryptobørsene der du kan kjøpe Dogecoin.

For mange er tilgjengelige tjenester, betalingsløsninger, priser, gebyrstruktur, rykte, kundeservice og sikkerhet blant de viktigste kriteriene for valg av kryptobørs. I utvalget under har vi sørget for å inkludere et bredt utvalg av disse slik at de aller fleste vil finne noe som møter behovene sine.

2Ulike børser å kjøpe Dogecoin

eToro: Spre risikoen med en balansert portefølje

Blant de som er relativt nye når det gjelder å investere i kryptovaluta er eToro en av favorittene. For mange er dette fordi eToro gjør handel med kryptovaluta like lett som andre, mer tradisjonelle investeringer, slik som for eksempel aksjer, fiat valuta, CFDer, råvarer, fond og lignende. Med eToro trenger du ikke å stresse med å sette seg inn i kryptolommebøker og blokkjedeteknologi, men kan sette i gang med å handle umiddelbart.

Mer erfarne tradere setter pris på eToro sin brede portefølje av investeringer innen forskjellige industrier og markeder, som betyr at eToro gjør det mulig å lage en portefølje som sprer risikoen tilstrekkelig for at alle eventualiteter er dekket. eToro har også konkurransedyktige transaksjonsgebyrer og en rekke avanserte funksjonaliteter, som for eksempel giring og marginhandel, stop loss, copy trading og mye mer.

eToro er en veletablert institusjon, som har vært i drift siden 2007, og som i dag har mer enn 23 millioner brukere.

Binance – Størst på volum og likviditet

Binance er en relativt ny kryptobørs som ble etablert i 2017, men som innen kort tid etablerte seg som en av markedets største og mest populære, med et handelsvolum på langt over 600 milliarder dollar i måneden. Dette kan i stor grad tilskrives de lave gebyrene og et av industriens beste utvalg av kryptovalutaer.

Binance har vært i nærmest konstant konflikt med myndigheter forskjellige steder i verden, men dette har gjort lite for å dempe entusiasmen blant Binance sine brukere. I dag tilbyr Binance et utvalg av tjenester som er vanskelig å matche for kryptobørsens konkurrenter, inkludert et stop loss, limit order, giring og marginhandel, futures og mye mer.

Kraken: En  – Veletablert kryptobørs, med lisens til å drive bank

Kraken, som ble etablert i San Francisco i 2011 er en av de eldste kryptobørsene i verden. Dette er en kryptobørs som driver strengt i henhold til gjeldende amerikanske forskrifter. Dette har gjort det mulig for Kraken å bli den første kryptobørsen i verden med en egen banklisens.

Gebyrene til Kraken ligger i den laveste enden av markedet, og dette er nok en av de tingene som bidrar til den ekstremt gode likviditeten på Kraken. For nordmenn som ønsker å kjøpe Dogecoin er Kraken blant de aller enkleste å bruke på grunn av deres klare og problemfrie forhold til myndighetene i USA. Dette er for eksempel en av de få kryptobørsene der det er uproblematisk for de fleste nordmenn å kjøpe kryptovaluta med kredittkort.

Kraken kjennetegnes av god kundestøtte. Dette er noe som gjør Kraken forskjellig fra de fleste andre kryptobørser, som generelt kjennetegnes av dårlig kundestøtte.

Crypto.com

Crypto.com er mer enn bare en kryptobørs. Tjenesten har utviklet seg til et populært økosystem med over 10 millioner brukere. Ved hjelp av mobilappen til Crypto.com kan du med letthet kjøpe Dogecoin. I tillegg har du muligheten til å enkelt og greit bruke dogecoin til å betale i butikker og på nettet ved hjelp av VISA-kortet til Crypto.com.

Andre tjenester finnes også i økosystemet til Crypto.com, slik som for eksempel sparing av Dogecoin med en rente på opptil 5%, kryptolån, giring og marginhandel, en splitter ny NFT markedsplass, CRO blokkjeden, CRO tokens, en brukervennlig mobil app og en egen kryptolommebok. Gebyrene på Crypto.com regnes som attraktive.

CEX.io – Britisk kryptobørs

Den britiske kryptobørsen CEX.io har vært aktiv siden 2015, og har over 2 millioner brukere. Den er populær blant erfarne daytradere som har behov for høye grenser for trading, god likviditet og avanserte funksjonaliteter.

CEX.io tilbyr også forenklede transaksjoner tilrettelagt for nybegynnere, og kan skilte med blant de rimeligste gebyrene i industrien for kjøp med kredittkort, for ikke å snakke om innskudd via bankoverføring som naturligvis er enda billigere.

Coinbase Pro: En børsnotert gigant

Coinbase, med sine over 73 millioner brukere er en gigant blant kryptobørser. Dette er en børsnotert bedrift som handles på NYSE, og som blant annet på denne grunn, og på grunn av sin forskriftsmessige drift, har blitt en klar favoritt blant institusjonelle investorer og amerikanske borgere. Coinbase er også en av de klare favorittene blant norske kryptoinvestorer.

Coinbase regnes av mange som en av de absolutt tryggeste kryptobørsene å handle på, mens Coinbase Pro tilbyr gebyrer på handel som er lave, men ikke blant de aller laveste i industrien. Dogecoin har vært tilgjengelig på Coinbase siden Juni 2021.

Produktene til Coinbase inkludert en veldig populær kryptolommebok og en egen populær stablecoin(USDC), og en rekke avanserte funksjonaliteter for erfarne tradere, men mangler muligheter til høy giring ettersom dette ikke har blitt godkjent av amerikanske myndigheter.

Dogecoin
DOGE
logo
Pris Nåværende pris
kr 0.67
Prisendring 24t Prisending de siste 24 timer
kr -0.02
-3.32%
Volum 24t Hvor mye som ble handlet i løpet av de siste 24 timene.
kr 6,256,993,817.25
Markedsverdi Den totale markedsverdien som sirkulerer.
kr 88,654,030,646.25
Forsyning Mengden coins som sirkulerer på markedet og er i offentlige hender.
132,670,764,299.89 DOGE

Kryptovaluta investeringer er ikke regulert i noen EU land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Du risikerer din kapital.